Konkrétan 78.000 forinttal olcsóbban rámolhatjuk be szinte az összes Fallout-játék legteljesebb kiadását egyetlen gigacsomagban.


Bódi Dániel

2024.04.19. – Ha annyi pénzem lenne, mint ahányszor leírtam a héten a Fallout címet, akkor meg tudnám belőle venni teljes áron az összes Fallout-játékot. Ezzel a cikkel talán már a következőt is: a klasszikus Falloutok (Fallout 1-2, Tactics), valamint a Bethesda-féle részek (Fallout 3-4, New Vegas, 76) együtt összesen 225 euróba, kábé 88.728 forintba kóstálnának egy csomagban – és ezt nem én mondom, hanem a Steam, ahol most akciósan is 51,5 eurót, tehát 20.340 forintot kérnek értük, de cserébe a Fallout 4 VR-verzióját is megkapjuk.

Ennyiért egyébként abszolút megéri a hét plusz egy féljáték, de hülye lennél ennyit kifizetni, ha két kattintással arrébb kevesebb, mint feleennyiért megkapod ugyanezt – kivéve a VR-os mókát, de azt nem hiszem, hogy sokan hiányolni fogják. Különbség csak annyi, hogy a csomagért a Fanaticalon kell fizetni, de a játékokat ugyanúgy a Steamen kapjuk, illetve, hogy nem 20 ezret, hanem csak 9.800-at vonnak le a kártyánkról.

A Fanatical Fallout Bundle mához képest még 11 napig, vagy a készlet erejéig lesz -82%-kal karcsúbb, a csomagban pedig megkapjuk a

  • Fallout: A Post Nuclear Role Playing Game
  • Fallout 2
  • Fallout Tactics: Brotherhood of Steel
  • Fallout 3: Game of the Year Edition
  • Fallout: New Vegas – Ultimate Edition
  • Fallout 4: Game of the Year Edition
  • Fallout 76: Atlantic City Broadwalk Paradise

játékokat. Jól gondolod: a GOTY kiadások a valaha megjelent összes kiegészítőt tartalmazzák, ami azt jelenti, hogy éppen csak tíz darab ezresért cserébe a legfullosabb Fallout-gyűjteményt kapjuk. Ez azért elég jó üzlet, főleg, hogy darabáron így 1400 forintba kerülnek a Falloutok, aminél olcsóbbak talán még sosem voltak.

Sorozatot nézed rendesen?

A 9 legfalloutosabb Fallout-utalás a Fallout 1. évadából

×