A Warzone Season 3 április harmadikán érkezik meg a szerverekre. Úgy tűnik, hogy a játékmódok listája is tovább színesedhet majd.

2024.04.03. – A Warzone fejlesztői március utolsó napjaiban ismertették, hogy milyen újdonságokkal készülnek az új szezonra. Az elmúlt napokban folyamatosan megismerhettük az új fegyvereket, az új Field Upgrade-eket, de még Rebirth Island újdonságait is. Azt is lehetett sejteni, hogy a sziget visszatérése „új” játékmódokat is magával hoz majd. A pontos felhozatalt csak harmadikán este, a frissítés után ismerhetjük meg, ám az érkező módokat, azok szabályait és a játékosszámokat már ismerhetjük.

Az elmúlt szezonok során a Warzone fejlesztőit több kritika is érte azzal kapcsolatban, hogy a játékmódok nem túl változatosak. Ezek valamennyire jogosak voltak, nem véletlen, hogy a Season 2 utolsó napjaiban már a korábban kitűzött playlist helyett teljesen más módok is érkeztek. Úgy tűnik, hogy még egyszer nem szeretnék elkövetni ezt a hibát az Activision munkatársai, így több, új játékmódot is magával hoz majd az április harmadikán elstartoló Call of Duty: Warzone és Modern Warfare III Season 3.

Ezekre a Warzone módokra érdemes készülni

Call of Duty: Warzone Bootcamp (A frissítés napjától)

Elérhető: Urzikstan (Játékosszám: 44, akár 20 játékos, 24 bot)

A Warzone Bootcamp kizárólag Quad formátumban lesz majd elérhető. A célja nem lesz más, mint a játék megismertetése az új vagy visszatérő játékosokkal. Összesen 44 játékos lesz majd a szervereken, ám ebből csak 20 lesz valódi, a többi ellenfél AI által irányított bot lesz majd. A játékmód nem ad lehetőséget a napi, heti küldetések teljesítésére, ahogy a kifarmolható XP is kevesebb lesz. Ennek köszönhetően tényleg csak gyakorlási lehetőségként szolgál majd.

Rebirth Resurgence (A frissítés napjától)

Warzone Season 3

Elérhető: Rebirth Island (Játékosszám: 44)

Ezen a játékmódon nincs mit magyarázni. A klasszikus szabályok nem változtak, ám immár a szokásos pályák helyett Rebirth Island ad otthont az összecsapásoknak.

Rebirth Resurgence Loaded (A szezon második felétől)

Warzone Season 3

Elérhető: Rebirth Island (Játékosszám: 44)

Várhatóan a Warzone Season 3 Reloaded után élesedik a Loaded mód. A játékosok sokkal szabadabban használhatják majd a saját loadoutokat. Egy kis csavarra azonban lehet számítani, hiszen a respawn után előfordulhat, hogy egy másik custom Loadoutot kapsz a kezedbe, nem azt, amit először. Ezen kívül a Legendary Loot Boxok is nagyobb számban lesznek majd megtalálhatóak a szigeten, így sosem kell aggódni a lőszerek és tárgyak elfogyása miatt.

 Rebirth Lockdown (A szezon második felétől)

Warzone Season 3

Elérhető: Rebirth Island (Játékosszám: 28)

A Lockdown játékmódot sokan szeretik, az elmúlt időszakban azonban Plunder volt hangsúlyosabb a Warzone playlistjein. Rebirth Island azonban ezen is változtatna, hiszen az ikonikus szigetre is megérkezik a Lockdown szabályrendszere. Egyedül a játékosszám került módosításra, hogy ne fulladjon teljes káoszba a mérkőzés. 28 játékosban határozták meg a limiteket a Call of Duty programozói. Továbbra is fontos lesz az egyes zónák elfoglalása és megtartása. A saját Loadout ezúttal is alap kellék, azaz kiváló lehet a fegyverek szintezésére is a mód.

A fenti, új módokkal kell tehát majd beérnünk a Season 3-ban. Természetesen a korábbi pályák is maradnak majd, ám az Activision április harmadikán este árulja csak el a pontos leosztást. A frissítés várhatóan magyar idő szerint 19:00 órakor startol majd el.

Ezt láttad már?

Idén is sokan bevették: a legjobb nem csak gamer áprilisi tréfák 2024-ben

 

×