Az ASUS bemutatta az új ROG Mjolnirt, ami Thor kalapácsára hasonlít. A vállalat kijelentette, hogy ez „nem áprilisi tréfa”.

2024.04.03. – Úgy tűnik, hogy az ASUS ismét meglepett minket, ráadásul úgy, hogy kijelentették: amit látunk, az nem egy áprilisi tréfa. Ha minden igaz, valóban kifejezetten a PC játékosoknak találtak ki egy power stationt, vagy ha úgy tetszik, hordozható akkumulátort. Az ASUS ROG Mjolnir egy olyan hordozható tápegységnek tűnik, ami megszakítás nélküli játékot és munkát biztosít – akár a szabadban is. Négy konnektorral rendelkezik, amikkel simán használhatunk laptopot, monitort, lámpákat és sok mást.

És pont úgy néz ki, mint Thor pörölye

Az ASUS ROG Mjolnir előlapján két USB Type-A és két USB Type-C port is található, de a másik oldalát még nem láttuk, szóval lehet, hogy van még ott csatlakozó. Az már csak hab a tortán, hogy tényleg úgy néz ki, mint a Mjölnir.

A Twitter bejelentés egyelőre nem árult el sokat, de az bizonyos, hogy a kis power stationt kifejezetten utazásra vagy szabadtéri gamingre ajánlják majd. Az ASUS ROG Mjolnir hordozható táp teljesítményét nem ismerjük, de a teljes leleplezésre a két hónap múlva Tajvanban megrendezésre kerülő Computex 2024 kiállításon számíthatunk. Hacsak az esemény nem marad el az április 3-án történt 7,4-es erősségű földrengés miatt, ami jelentős kárt okozott Tajvanon. Ha lesz bemutató, akkor a Mjölnir mellett számos más ASUS ROG terméket is megismerhetünk. Amúgy elég menőn néz ki ez a táp, nem?

Ezt láttad?

Idén is sokan bevették: a legjobb nem csak gamer áprilisi tréfák 2024-ben

×