Az Activision határozottan fellép a Call of Duty Warzone fiókokat felturbózó játékosok ellen, és kitiltással fenyegeti a szabálysértőket.

2024.03.27. – Tudom, gyakran mondjuk, hogy a Call of Duty Warzone legnagyobb problémája a rengeteg csaló. Persze nem csak az számít csalásnak, amikor valaki külső szoftver segítségével lesz szupergyors, átlát a falakon és mindig jól céloz, de az is, amikor valaki más játszik helyetted. Az Activision most eldöntötte: kitiltja azokat a játékosokat a Warzone-ból, akik boosting szolgáltatásokat használnak a Skill Rating feltúrbózására. A kiadó most igyekszik véget vetni a boostingnak, és mindenki szarul járhat, aki megpróbálja.

Boosting?

Aki esetleg nem tudna róla, nem csak csalószoftver-szolgáltatások léteznek, de olyanok is, amik vállalják, hogy a fiókodat kicsit felfejlesztik. Vagyis a te fiókodon játszanak helyetted (vagy veled), elérnek óriási rangot és szintet, akár még a Ranked ranglista élére is kerülhetsz. Persze csak akkor, ha eleget fizetsz. Nemrég kiderült, hogy a ranglisták élén rengeteg csalót találni, így az Activision úgy döntött: a Skill Rating boostingot használó játékosok súlyos következményekkel fognak szembenézni. A TeamRicochet összesen 29 000 fiókot bannolt nemrég, emellé érkezett a figyelmeztetés is.

„Az SR mesterséges felduzzasztása nem lesz megengedett”.

Szóval a fejlesztők most mindenkit arra figyelmeztetnek, hogy akár végleges kitiltást is kaphatsz, ha kiderül, hogy boostoltál.

Persze az Activision nem csak azokat fogja kitiltani, akik éltek a boosting szolgáltatással, de magukra a szolgáltatókra is le szeretne csapni. Azt írták: minden rendelkezésre álló technikai és jogi lehetőséget bevetnek az illegális szolgáltatások leállítására. A Warzone Season 3 egyébként április 3-án érkezik.

Ezt láttad már?

Lehet-e VÍRUSOS egy PlayStation, egy Xbox, vagy egy Nintendo?

×