A Warzone fejlesztői a második szezonban már visszahoztak egy régi kedvencet. Úgy tűnik, hogy a harmadik szezonban sincs megállás.

2024.03.26. –2023 decemberében ismét új korszak köszöntött be a Warzone életébe. A fejlesztők ezúttal a Modern Warfare III újdonságait integrálták a battle royale játékmódba. Ahogy az lenni szokott, új pályát is kaptak a játékosok. A fejlesztők Urzikstan térképével ajándékozták meg a közösséget. Azt már előre lehetett tudni, hogy egy viszonylag nagy mapról beszélhetünk. Urzikstan nagyobb, mint Caldera, ám 20%-kal kisebb mint Al Mazrah. Ezen kívül pedig néhány korábban elkészített, kisebb pálya is a repertoár részét képezte a Modern Warfare III integráció után is.

A fejlesztők azonban már 2023-ban bejelentették, hogy több, korábbi helyszín is visszatér majd. Fortune’s Keep és Rebirth Island neve merült fel a fejlesztői konferencián. Ekkor még pontos dátumokkal, megjelenésekkel természetesen nem dobálóztak a Warzone-on dolgozó programozók. A szivárgások, pletykák egy Season 2-es és egy Season 4-es debütálásról szóltak. Fortune’s Keep meg is érkezett a Season 2 frissítéssel, így joggal gondolhatták a játékosok, hogy Rebirth Island csak a negyedik szezonban debütálhat.

Ütős bemutatót kapott Rebirth Island

Az már március 25-én kiderült, hogy a Warzone és Modern Warfare III Season 3 Rebirth Islanddel együtt érkezik meg a szerverekre. A fájlokban azért erre már voltak utalások, ám a hivatalos megerősítésekig ezeket mindig érdemes szkeptikusan kezelni. A fejlesztők azt is elárulták, hogy március 26-án érkezik egy trailer, melyben egy kis ízelítőt kaphatunk a visszatérő pályáról. Ez is megérkezett.

Ahogy sejteni lehetett, a pályán kisebb-nagyobb átalakítások is történtek. A játékosok hamar kiszúrhatják a trailerben, hogy a „Prison” nevet viselő POI-t a földdel tették egyenlővé a videóban, ahogy bizony víz alatti közlekedésre is lehet majd készülni. Makarov skinekre is számíthatunk a rövid bemutató alapján, igazán tartalmas lehet majd a következő szezon Battle Pass belépője. A frissítés magyar idő szerint április 3-án élesedik majd, valamikor 18:00-19:00 óra környékén.

Ezt láttad már?

Készülhet az Xbox kézikonzol, és nem olyannak, mint a PS Portal

×