A Magyar Telekom egy több országra kiterjedő megállapodás részeként együttműködést jelentett be a Netflix-szel, amivel az előfizetők csak jól járnak.

2024.03.07. – A Deutsche Telekom és a Netflix között létrejött, több országra kiterjedő partnerség részeként a Magyar Telekomnál is elérhető lesz a streaming platform, így még tovább bővül a szolgáltató kínálata. A Telekom ügyfelei az előfizetésük keretében rendelhetik majd meg a Netflix szolgáltatásait – írja a Telekom a hivatalos közleményben.

A Deutsche Telekom Csoport elkötelezett amellett, hogy a legkorszerűbb digitális élményt nyújtsa ügyfeleinek, szerte a világon. Erre az elköteleződésre épül az együttműködés, melynek keretében a szolgáltató elérést biztosít ügyfelei számára a Netflix kínálatában található szórakozási lehetőségekhez. Az idei év során a Deutsche Telekom Csoport minden TV szolgáltatással rendelkező európai tagvállalata bevezeti ügyfelei számára az új partnerség nyújtotta előnyöket.

Magyarországon az év első felétől válik elérhetővé a streamingóriás a Telekomnál.

A „Connecting your world.” szlogenhez híven a Telekom célja, hogy minél változatosabb tartalmakat biztosítson, gazdagítsa a televíziózás élményét és prémium szolgáltatást nyújtson, kiemelkedő hálózati kapcsolaton keresztül.

Dominique Leroy, a Deutsche Telekom AG Európáért felelős igazgatósági tagja így értékelte az együttműködést: „Izgatottan várjuk, hogy a Netflix-szel közösen további értéket biztosítsunk ügyfeleink számára. A partnerség jól példázza, hogy odafigyelünk előfizetőink igényeire: egyszerű, örömteli és élvezetes szórakozást biztosítunk, ez jól illeszkedik az általunk nyújtott prémium élményhez.”

Emma Lloyd, a Netflix EMEA-partnerségekért felelős alelnöke elmondta: „Ez a partnerség a Deutsche Telekommal való erős kapcsolatunkra épít, nagyszerű együttműködési lehetőség arra, hogy az embereket helyezzük a szórakoztató élmények középpontjába. Nagy örömünkre szolgál, hogy a bevezetett szolgáltatással olyan rendkívül változatos szórakozási lehetőséget kínálunk az ügyfeleknek, ahol egyaránt megtalálhatók európai és tengerentúli díjnyertes filmek, népszerű sorozatok, dokumentumfilmek és közkedvelt ismeretterjesztő műsorok is.”

Ez tehát azt jelenti, hogy akinek van Magyar Telekom otthoni előfizetése, az azon belül is megrendelheti majd a Netflixet, és valószínűleg a Smart-boxokon is elérhető lesz az applikáció. Hogy pontosan mikor, azt nem tették közzé.

Ezt láttad már?

Megjelentek a STALKER játékok Xboxra + mutattak egy csomó új játékot az Xbox-eseményen

×