A Fanatical újabb csomagakciójában kifejeztetten jóra értékelt és/vagy az elmúl egy évben megjelent játékok – mint például a Helldivers II – kaptak helyet.


Bódi Dániel

2024.03.03. – Sokszor hangoztattam már, sokszor fogom is még: mielőtt egyetlen fillért is elköltenél a Steamen vagy az Epic Games Store-on, előbb mindig érdemes szétnézni más, de hivatalosan támogatott-partner boltokban is, mint amilyen a Fanatical, ahol gyakorta nevetségesen olcsón rámolhatunk be válogatott játékokat. Az akciós tételek között pedig alkalomadtán könnyen előfordulhat az a cím is, amire épp vadászol.

Most például egy olyan csomagakció indult, amiben három kifejezetten jóra értékelt vagy az elmúlt 12 hónapban megjelent játékra csaphatunk le mindösszesen 2161 forintért. Az egyetlen, ám igen jelentős trükkje akciónak, hogy a játékokat nem mi, hanem a Fanatical választja ki nekünk, vagyis a fizetéskor nem tudni, hogy pontosan mely alkotásokat rejti a misztikus csomag. Ami viszont biztos, hogy rossz játékot nem adnak, valamint néhány kulcsot az elmúlt hónapok legnépszerűbbjei közül is kiosztanak, mint például a

  • HELLDIVERS™ 2 Super Citizen Edition
  • Last Epoch
  • Like a Dragon: Infinite Wealth
  • Banishers: Ghosts of New Eden
  • Persona 3 Reload.

Alapvetően nem kedvelem az ilyen zsákbamacska akciókat, de egyetlen egy (!!!) szerencsepróbát talán megérhet – főleg, ha szeretnél kicsit kiugrani, kipillantani a komfortzónádból (igen, nagyobb eséllyel olyan játékot kapsz, amit lehet magadtól nem vettél volna meg). Ha viszont a mákos próbálkozók közé kerülsz, akkor igen értékes játékokra sikerülhet lecsapnod. Ugyanakkor a kosárérték miatt is megérheti, a Fantatical ugyanis azt ígéri, hogy a 2161 forintos pakk minimum 10.000 forint értékű címeket fog tartalmazni.

A VIP Mystery Bundle március 19-ig, vagy a készlet erejéig tart, a kulcsokat pedig a Steamen lehet játékra váltani.

Ezt is olvasd el:

Ezzel a 15 kult-klasszikus játékkal teljesen ingyen játszhatsz

×