A fejlesztők már korábban jelezték, hogy változtatni fognak az egyik Killstreaken. A Warzone közösség szerint nem sok értelme maradt ebben a formában.

2024.02.12. – A Warzone és Modern Warfare III második szezonja február hetedikén startolt el. Rengeteg újdonságot hozott el a frissítés, kezdve az új pályákkal, a friss fegyverekkel. A fejlesztők azonban nem álltak meg itt és a korábban belengetett változások közül többet is élesítettek. Folyamatosan monitorozzák a játékosok visszajelzéseit, nem véletlenül nyúltak hozzá például a hangokhoz sem.  Egy azonban biztos, a Season 2 startja sokkal jobban sikerült, mint a január közepén megérkezett Season 1 Reloaded elindulása, mely mindenképp elismerendő.

A Warzone és MW III játékosok az elmúlt napokban az újdonságokat fedezték fel. Ilyenkor sokan ráugranak a Battle Pass minél hamarabbi kimaxolására is, melynek köszönhetően nem csak az új fegyvereket, de az összes elérhető, kozmetikai tárgyat is megkaparinthatják. Ekkor érkeznek az első visszajelzések az éppen aktuális szezon újításairól, mely sajnos nem minden esetben pozitív. Ezúttal az egyik Killstreaket érintő változást kritizálják a játékosok.

Nem sikerült túl jól a Warzone Killstreak átalakítása

Precision Airstrikes completely useless
byu/FarTooShiesty inCODWarzone


A Raven Software már jóval a Season 2 megérkezése előtt jelezte, hogy a Precision Airstrike egy kisebb nerfen eshet át. A Warzone játékosok Season 2-től kezdődően sokkal pontosabb visszajelzést kaphatnak az érkező Precision Airstrike támadásokról a minimapon. Papíron ez remekül hangzott, ám a valóság már sajnos kevésbé kegyes. A játékosok szerint használhatatlan ilyen formában a Killstreak, maximum a knockolt játékosok befejezésére lehet értelmesen bevetni. Ezzel sincs gond, ám az elmúlt években teljesen más szerepet töltött be ez a Killstreak Warzone-ban, így érthető lehet sokak frusztráltsága. Remélhetőleg a Raven Software az ilyen jellegű visszajelzéseket is komolyan veszi.

Ha a Ranked módot preferálnád:

Ezek most a Warzone Ranked legjobb párosításai, ha a győzelem a cél

×