Pár hónapja még alig ismerték, februárban azonban új CS2 szupersztárt köszönthetünk a Spirit fiatal játékosának személyében.

2024.02.12. – Az elmúlt időszakban egyre többször lehetett hallani egy új nevet a Counter-Strike 2 versenyek közvetítései során. Danil „donk” Kryshkovets mindössze 17 éves, ám sokan már most is a legnagyobb Counter-Strike 2 játékosok között emlegetik. A januári RMR kvalifikációk során is sokan csalással vádolták, elképesztő statisztikákkal gyilkolta az ellenfél játékosait, ám most rácáfolt minden egyes utálóra. Az elmúlt napokban, február első felében rendezték az IEM Katowice 2024 eseményt. Ezúttal Major szerepet nem töltött be, de továbbra is a legnívósabb CS események között emlegethetjük a rendezvényt.

Elképesztően dominálta a CS2 döntőt donk - Counter-Strike

Elképesztően dominálta a CS2 döntőt donk

A Sprit ötöse is lejutott az eseményre, egészen a döntőig menetelve. A döntőben pedig elképesztő, 3-0-ás menetelést hajtottak végre, így megtörve a FaZe kiemelkedően jó szériáját. A statisztikákat elnézve nem kérdés, hogy ebben mekkora szerepe volt donknak. 2.0 feletti K/D arány, 1.93-as HLTV 2.0 Rating és átlag 124-es körsebzés jellemezte a döntőben. Ne felejtsük el, hogy továbbra is több szinten ellenőrzött LAN eseményről beszélünk, azaz szinte teljes mértékben kizárható a csalás ténye. Ezek után már nehéz lesz fogást találni rajta, hiszen offline körülmények között is bizonyította tudását.

Ezeket a CS2 beállításokat használja donk

 

ThourCS még február elején kérdezett meg több Counter-Strike 2 játékost, hogy mely in-game beállításokat használják. Ezek között volt donk is, aki szinte mindent megosztott a közösséggel. A fenti Twitter bejegyzésben megtalálhatjuk DPI, sensitivity értékeket, de a célkeresztért sem kell a szomszédba menni. A legfontosabb, hogy a videóbeállításokat is megosztotta egy screenshot formájában, így érdemes lehet ihletet meríteni belőlük. Fényes jövő állhat a játékos előtt, hiszen mindössze 17 éves, azaz a legjobb évei még csak most következnek. Remélhetőleg a CS2 Majorön is megvillanthatja majd a tudását, még tovább idegesítve az eddigi utálóit. Ehhez azonban a február 19-én startoló RMR B mezőnyén kell átverekednie magát donknak és a Spirit csapatának.

Ha a matricákkal játszanál inkább:

Kiraknád a neved CS2 matricákból? – Ezzel az weboldallal gyerekjáték

×