Ezzel a két ajándékkal megint ezreket hagynak a zsebedben, és tényleg a világon semmi extra feltétel nincs: csak töltsd le és tarts meg őket mindörökre!

Gábor János

2024.02.08. – Nem kell tovább várni, hogy berámold ezt a két különleges, hátborzongató és izgalmasan jópofa játékot. Az anime mondjuk szigorúan 18+, míg a fantasy RPG sokkal könnyedebb kaland. Mivel mindkét játék egy teljes hétig ingyenes az Epic Games Store kínálatában, semmiképpen sem kihagyható címek. Szerintünk egyet fogsz érteni. Ezeket vágja most hozzád az Epic, és ezreket spórolhatsz velük:

Doki Doki Literature Club Plus!

Az eredeti DDLC-t (aminek ez a bővített változata) az évtized egyik legkedveltebb pszichológiai horrorjátékának nevezi az Epic Games, és ez nem véletlen. A főhősöddel, ha kissé vonakodva is, de csatlakozol az iskolád Irodalmi Klubjához, abban a reményben, hogy ott majd a többiekkel kielégítheted (és igen, kielégítheted) a romantikus vágyaidat meg fantáziáidat. Minden egyes verseddel és döntéseddel elbűvölöd a kiszemeltedet, ami nagyon szép és rózsaszín kalandnak tűnik, de csak addig, amíg az iskolai románc mögött lappangó horror le nem sokkol. Az eleve észbontó DDLC-élményt ez a Plus kiadvány rengeteg új funkcióval és tartalommal bővíti ki. Anime rajongóknak kötelező!

Lost Castle

Az Epic Games ezzel a könnyedebb rogue-lite akció RPG-vel is megkínál, és fogadd el, mert tényleg mókás cím! Bár 2016-os, az Epicen most nyitja a pályafutását, így lényegében nyitó akció, hogy egy hétig ingyenes. Helyes, de közben nehéz is átrágnod magad a teljesen randomizált dungeonokon. Sok kézzel rajzolt, humoros karakter és környezet vár, egy szerethető, csavaros retro sztorival. Harwood várában jársz, ami egykor egy boldog ország szíve volt, bölcs és erényes nemesek kormányzása alatt. Ezek az idők azonban elmúltak: szerencsétlenség sújtja a földet és gonosz varázslatok rontják meg a kastély népét. A démonok sötét serege átveszi a hatalmat a birodalomban, és rajtad áll, hogy miközben Harwood grófjának elrejtett kincse után kutatsz, összeszeded-e minden bátorságod, hogy jót is tegyél, és megkíséreld felszabadítani a birodalmat!

Nem csak az Epic próbál a kedvedben járni mostanában, hanem a Steam is:

Sok-sok kínai játékkal és akcióval vár a Steam Holdújév vására

×