Egyes viszonteladók már most elveszik a pénzt a GTA VI-ra, pedig a játék megjelenése még a közelben sincs. Te is jobban teszed, ha még vársz!

2024.02.06. – Igen sokat kell még várni arra, hogy a Grand Theft Auto következő része megérkezzen. A Rockstar bár már kiadta a játék előzetesét, előreláthatólag csak 2025-ben érkezik meg, azon belül ki tudja, mikor. Ennek ellenére úgy tűnik, vannak olyan digitális boltok, ahol nem restek már most elkérni érte a pénzt a lelkes rajongóktól. Két oldal már fel is tette az előrendelés lehetőségét, nem kis áron. A piaci rés kihasználása persze nem meglepő, ha látjuk, hogy csupán az első előzetes bejelentése és megjelenése körül milyen hatalmas lett a hype. Tavaly decemberben néhány nap alatt több mint 100 millió megtekintést ért el a trailer, azóta pedig sorra dönti meg a rekordokat. Persze már a csalók is igyekeznek kihasználni a dolgot, sok lehetőség van letölteni a GTA VI-ot, ami persze csak vírusokat, rosszindulatú programokat telepít a gépre.

A G2A és a Gamivo azonban megkezdte a GTA 6 előrendelést.

Előrendelés?

Ami azt illeti, ez elég veszélyes. A G2A előrendelése során például azt ígérik, hogy Xbox kódot kapunk, amit a játék megjelenésekor fognak nekünk elküldeni. Ezt a dátumot persze még ők sem tudják, de megígérik, hogy amikor megjelenik, a most kiadott pénzért cserébe, bizony megkapod. Ez a „kód” (amit ugye nem kapsz meg, mert nem is létezik) 133 dollárba, nagyjából 48 ezer forintnak megfelelő összegbe kerül.

Aztán ott van a Gamino előrendelői hirdetése, ami nem is jelzi, hogy a kód melyik platformhoz jár, de azt legalább leírják, hogy a játék 2025-ben jelenik meg. Ez egy picit olcsóbb, 92 euró, ami nagyjából 35 ezer forint. Szintén csak ígérik, hogy a pénzedért cserébe, majd 2025-ben kapsz valamit. Biztos!

Ne tedd!

Bármennyire is örülnél már most egy GTA VI kódnak, szerintem semmiképp ne fizess ki ilyen ajánlatokat. Nem csak azért, mert ezek az oldalak megbízhatatlanok lehetnek, de tulajdonképpen most a nagy semmire fizetnél. Nem létezik még GTA 6 előrendelés, sem megjelenési dátum, pláne nem kód. Azt meg pláne nem lehet tudni, hogy a játék mennyibe kerül majd, szóval a legjobb, amit tehetsz, hogy vársz.

Ha tényleg nagyon várod a GTA VI-ot, akkor játszd még egy kicsit az 5. részt, vagy nézegesd még meg párszor az előzetest. Tartsd meg a pénzed és várd meg szépen, míg a Rockstar szól, hogy most lehet fizetni! Bármi történik, a Rockstar nem fogja titokban tartani. A játékkal úgyis csak akkor fogunk tudni játszani, ha megjelenik.

Ezt láttad már?

Figyelj oda, teljesen INGYEN játszhatod ezt a 7 bizarr és élvezetes játékot

×