Ezúttal a Pokémon világával kapcsolatos tudásodról kell tanúbizonyságot adnod, egy meglehetősen egyszerű, ám de nehéz kvíz keretein belül.

2024.02.06. – Az oldal hasábjain kisebb-nagyobb időközönként jelentkezünk különböző felépítésű kvízekkel. Ezek hol viccesek, hol érdekesed, hol pedig tudományosak, a legtöbb esetben pedig ezek egyvelege. A tematika is gyakran változik, néha a gaming kerül előtérbe, néha pedig a sorozatokkal, filmekkel kapcsolatos tudásról kell számot adni. Ezúttal inkább a lazább kvízek mezejére merészkedünk, azon belül is a Palworld miatt ismét előtérbe kerülő Pokémonok területére.

A kvízben különféle gyógyszer vagy Pokémon nevek kerülnek felsorolásra. A helyesírással nem kell egyáltalán bajlódni, hiszen két, előre megadott válasz közül kell kiválasztani a helyesnek ítélt megoldás. A kvíz végén a modul egy 0-tól 10-ig terjedő skálán visszajelzi, hogy mennyi pontot sikerült elérned. A tíz ponthoz már kiterjedt tudásra vagy hatalmas szerencsére lesz szükséged, hiszen meglehetősen nehéz nevekre esett a választásunk. Ha ismerősnek tűnik a kvíz felépítése, az sem véletlen, hiszen az elmúlt évben az első verziójával már találkozhattál az oldal felületén. 

Pokémon vagy gyógyszer? #2

Loading…

Ha valamiért nem töltene be a kvíz modul, frissíts rá egyet az oldalra vagy kapcsold ki az adblockert!

Az előző verzióval próbálkoznál:

KVÍZ: Pokémon vagy egy gyógyszer neve? Találd ki!

×