A Warzone Season 2 felhozatala ezúttal is több kategóriát bővít, kettőt már a nulladik naptól használhatnak majd a játékosok.

2024.02.04. – A Call of Duty fejlesztői február első napján ismertették a játék érkező újdonságainak egy részét. Ahogy az lenni szokott, a Warzone x Modern Warfare III Season 2 frissítése előtt megismerkedhetünk majd a pontos fegyverváltoztatásokkal is. A nerfek, buffok szinte borítékolhatóak, ám ezekre csak február 7-én, valamikor a délutáni órákban derülhet majd fény. A fejlesztők ezeket tudatosan az utolsó órákra időzítik már hosszú ideje.

A Season 1 több olyan fegyvert is magával hozott, melyek uralták a WZRanked toplistáját, ám az integráció miatt az első szezont igazán kiértékelni sem lehet ilyen szempontból. Az biztos, hogy a fejlesztők a Modern Warfare III fegyvereket részesítik előnyben. Akár in-game statisztikákat, akár küldetéseket nézünk, bizony a MW II opciók háttérbe szorultak. Ennek ellenére azért még mindig lehet találni egy-két remek példányt, de a legjobb 20-25 fegyver között maximum hármat találhatunk az előző érából. Arról nem is beszélve, hogy a Season 2 új fegyvereket is magával hoz majd, melyekkel érdemes is lehet megismerkednünk.

Ismerkedjünk meg a Season 2 érkező Warzone és Modern Warfare III fegyvereivel

BP50 (Assault Rifle — A megjelenés napjától, Battle Pass Sector B7)

Új Warzone fegyver

Egy bullpup kialakítású AR fegyver, mely 5.56 lőszerrel aprít a pályán. A bullpup olyan felépítésű fegyver, melyen a tár a hátsó pisztolymarkolat és az elsütőbillentyű mögött, a tusban helyezkedik el. A fejlesztők szerint remek tűzgyorsasággal rendelkezik, ahogy a pontossággal sem lesznek nagy problémái. Ezeket a tulajdonságokat nem csak rövidebb távokon, de akár messzi célpontok esetén is hasznosíthatjuk.

RAM-9 (Submachine Gun — A megjelenés napjától, Battle Pass Sector B6)

Új Warzone fegyver

Az AR „testvéréhez” képest jóval nagyobb mobilitást biztosít a használói számára a sztinén bullbup kialakítású SMG. Kategórián belül is kimagaslóan kellemes visszarúgást ígérnek a fejlesztők, mindezt megfejelve a korábban említett mobilitással. A fegyver nem feltétlenül a legjobb választás közepes távolságokra és távoli célpontokra, de közelharcokban igazi kedvenc lehet majd.

SOA Subverter (Battle Rifle — Szezon közben érkezik majd, heti küldetések segítségével oldható majd fel)

Új Warzone fegyver

Egy Battle Rifle-t köszönthetünk majd a játékban a szezon második felében. A 7.62-es lőszert alkalmazó BR remek tűzgyorsasággal és pontossággal, menedzselhető visszarúgással és kategórián belül kiemelkedő mozgási sebességekkel csábítaná magához a játékosokat. A fejlesztők a fenti hármason kívül egy Soulrender nevet viselő karddal is készülnek majd, ám egy melee sokkal kevesebb izgalmakat tartogat, mint a fentebb kiemelt három fegyver.

A Season 2 frissítés február 7-én, magyar idő szerint 18:00 óra környékén startol majd el:

Season 2-től teljes squadokat is megéri majd legyőzni Warzone-ban

×