Nagyon váratlan módon, a január 31-i PlayStation State of Play-en bejelentették, majd letölthetővé is tették az új, ingyenes Silent Hill játékot.

2024.02.01. – A Silent Hill egy olyan játék, ami számtalan rajongó számára egy kihagyhatatlan klasszikus. Az elmúlt években nagyon sokszor felröppent a pletyka, hogy készül a remake a második részből, ami aztán valósággá is vált. A január 31-én zajlott PlayStation State of Play alkalmával megerősítették, hogy a Silent Hill 2 Remake PlayStation 5-re készül, de kaptunk egy hihetetlen meglepetést is. Egy nagyon para, nagyon sötét Silent Hill játék nem csak bejelentésre került, de azonnal meg is jelent, ráadásul ingyen.

Ingyen elérhető egy új Silent Hill játék, a The Short Message PlayStation 5 konzolon.

Meglepetés

Sok horrorrajongó meglepetésére a Konami egy vadonatúj Silent Hill játékot adott ki PS5-re teljesen ingyen. A Silent Hill: The Short Message volt az egyik a két Silent Hill projekt közül, amik a State of Play-en kerültek reflektorfénybe. Nagy meglepetés volt, amikor a SH2 Remake trailere mellett egy másik játék is megjelent, aztán hopp: ingyenes, és már itt is van? Igen, a játék ingyenes és már le is tölthető. Ilyen is ritkán van!

 

Ugyanakkor előre figyelmeztetünk mindenkit, hogy a Silent Hill: The Short Message egy belső nézetes játék, vagyis mindent a karakter szemszögéből látunk majd. Így aztán fokozottan para lesz mindenkinek. Ráadásul a játék egyfajta kísérletként is felfogható: a The Short Message „kortárs problémákkal” foglalkozik, és olyan témákat feszeget, mint a közösségi média és az online zaklatás.

Egyelőre azonban az nem világos, hogy a Silent Hill: The Short Message-nek van-e bármilyen köze más Silent Hill projekthez. Játszani kell vele, hogy kiderítsük. Amíg várunk a Silent Hill 2 felújított változatára, addig kiváló szórakozás és borzongás lesz ez az új játék. A PlayStation Store-ban már elérhető, olyan 2 óra játékmenetre lehet számítani.

Ha lemaradtál:

Idén is jön Sonic, de a Metro VR is ütni fog – Ezt tartogatta a State of Play

×