Ez a középkori Japánban játszódó játék tényleg nagyon olcsón behúzható most, ráadásul igazi nindzsa lehetsz benne. Isteni kombó.

0224.01.29. – Milyen jó is az, amikor néha el lehet mélyülni egy játékban, ami egy izgalmas világba repít minket. A középkori Japánban játszódó játékok mostanában nagyon sikeresek, elég csak a Ghost of Tsushimára gondolni. Persze nindzsává válni nem csak az ilyen jellegű és nem csak a Naruto játékokban lehet, hiszen bőven akad lopakodós játék más műfajokban is. Ilyen például a Shadow Tactics: Blades of the Shogun című taktikai eposz, ami talán a többi lopakodós címnél is többet kínál, legalábbis ami a stratégiai gondolkodást illeti. Az pedig külön jó hír, hogy a játék most hihetetlen, 90 százalékos kedvezménnyel kapható, olcsóbb mint egyes hamburgerek.

A Shadow Tactics: Blades of the Shogun 4 euróért kapható a Steamen, de csak február 1-ig.

Mit tud?

A Shadow Tacticsot: Blades of the Shogun mindössze tehát 3,99 euróért, nagyjából 1500 forintért húzható be a Steamen, egészen február 1-ig. A lopakodós taktikai játék eredetileg 2016-ban jelent meg, azóta pedig a Steam játékosok és a kritikusok is pozitívan nyilatkoztak róla: lenyűgöző, 83-as összértékelést kapott.

 

  • Megjelent: 2016 – December 6
  • Fejlesztő: Mimimi Games
  • Kiadó: Daedalic Entertainment
  • Műfaj: Stratégia, Taktika, Akció, Kaland
  • Játékmotor: Unity
  • Végigjátszás: 25 óra

A játék a középkori Japánban, az Edo-korszakban játszódik, ahol a játékosok öt különböző karakterrel hajtanak végre lopakodós küldetéseket. Ahogy a legjobb lopakodós játékok mindegyike, ez is számos lehetőséget kínál az egyes helyzetek megoldására, hogy a rendelkezésükre álló eszközöket felhasználva hatékonyan teljesítsük az egyes küldetéseket. Akit lenyűgözött, annak érdemes megfontolnia, hogy megnézze a fejlesztő többi játékát is. A Mimimi Games amúgy sajnos bezárt, szóval nem lesz több játékuk.

Ezt láttad már?

Ezt a 20 kiváló játékot most teljesen ingyen megkapod a Steamen

×