A Warzone játékosok örömmel gondolnak vissza arra az időre, amikor a sniper-fegyverek használata még élvezhető volt a pályán.

2024.01.27. – Ami azt illeti, a napokban eléggé beindult a nosztalgiázás a Warzone közösségen belül. Valaki például azt mondta: hajlandó lenne akár 1000 dollárt is fizetni azért, hogy visszakaphassa a játék eredeti verzióját. Azt a verziót, ahol a játékot nagyjából még komolyan lehetett venni. Amikor nem volt ezerféle fura skin, ostoba játékmechanikák, ezerrel pörgő küldetések, AI ellenfelek és a kör szűkülése volt a legnagyobb izgalom. Mára talán sokan egyetértenek abban, hogy a játék egyfajta gyerekeknek való szórakozás lett, ahol mindenért megy a nyafogás, különösen ha nem érkezik szinte naponta valami újdonság, vagy nem nerfelik az OP fegyvereket.

Így aztán megértem azokat is, akik néha napján szeretnek nosztalgiázni, szóval így teszünk mi is. A Warzone világában az a jó, hogy többféle játékstílust enged meg. Igen, a kemperkedés is egy játékstílus, jó? Szóval aki szeret messziről lövöldözni, az megteheti, ám sajnos vagy nem, már ez sem úgy működik, mint régen.

Sniperek és a Warzone

Tény, hogy a Warzone-ban a mesterlövészpuskák szerepe már nem olyan, mint akkor, amikor a játék eredetileg megjelent. A fegyverek már nem elég erősek, de sok egyéb probléma is akad, ami miatt egyre kevesebben szeretik használni őket. Így a nagy rajongók szívesen emlékeznek vissza arra az időszakra, amikor a sniperkedés szórakoztató és elfogadott volt. Még ha néha frusztráló is volt a one-shot, one-kill.

A nosztalgiát fokozva Sydarmx megosztott egy jó kis videót a Redditen, amiben valaki egy sniperrel tombol a battle royale-ban. Csak úgy pörögnek a fejesek és knockok, egyszerűen megállíthatatlan. Persze megértem azokat is, akik szerint igazságtalan volt, hogy ilyen erősek voltak ezek a fegyverek, hiszen egy lövéstől lehetett feküdni. Nem véletlen, hogy ilyen szinten nerfelték őket. De azért a videó mégis: nosztalgikus.

When warzone sniping was accepted and enjoyed. This is what it looked like.
byu/Sydarmx inCODWarzone

„Ehhez kéne visszatérnünk” – írta a játékos a videó mellé, kiemelve, hogy az AX50 és a HDR fegyverek nagyon komolyak voltak. Úgy tűnik, hogy a kommentelők eléggé egyetértenek abban, hogy ez egy jobb időszak volt.

  • Életünk legjobb pillanatait éltük át, anélkül, hogy észrevettük volna” – írta valaki.
  • A Wz1 sokkal jobb, mint ez a szemét, amit most játszunk” – tette hozzá egy másik játékos.

Persze lehet, hogy csak megszépülnek az emlékek, de valami biztos, hogy nem oké, ha ilyen sokan nosztalgiáznak mostanában. Lehet, hogy a Warzone régen tényleg jobb volt?

Ezt láttad?

Ekkor térhet vissza a Fortnite az Apple készülékeire – legalábbis az EU-ban

×