Nagyot hibáztak a Warzone fejlesztői január 17-én. A Season 2 újításait készítették elő, ám rengeteg hibát okoztak ezzel.

2024.01.21. – A Warzone legutóbbi, nagyobb frissítése bizony nem várt hibákat is magával hozott. Azóta kiderült, hogy a fejlesztőknek a szokásosnál jobban bele kellett nyúlnia az éles rendszerbe, ez okolható a hibák jelentős részéért. Néhány nappal a Season 1 Reloaded után is találkozhatnak bugokkal a játékosok, remélhetőleg ezekre is megérkezhet az orvosság január végéig. A Raven Software azt sem tartotta titokban, hogy a Season 2 újdonságait készítették elő ebben a frissítésben. Sokaknak fel is tűnt az első napokban, hogy a Killstreakeket jelző értesítés sem működött megfelelően.

Ezt január 18-án, a délutáni órákban sikerült is fixálni, ám sokan úgy gondolták, hogy komolyabb ok is meghúzódhat a háttérben. Nos, úgy tűnik, hogy ezúttal is nekik volt igazuk, hiszen január 19-én a fejlesztők beismerték, hogy ezt is a Season 2 kisebb-nagyobb változásaihoz lehet kötni. Régóta kért fejlesztés érkezhet meg a játékba.

A Warzone mostantól pontosabban mutatja a Precision Airstrike hatásait

A Warzone fejlesztői a fenti, rövidke videó keretein belül mutatták be, hogy jelenleg milyen állapotban pihen a fejlesztés. A játékosok Season 2-től kezdődően sokkal pontosabb visszajelzést kaphatnak az érkező Precision Airstrike támadásokról a minimapon. Ennek megfelelően átgondoltabb döntésetek tudnak majd hozni, melyek akár a meccsek végkimenetelére is hatással lehetnek majd. Természetesen ez mindkét oldalra hatással lesz, hiszen az Airstrike-ot elrendelő játékosnak is jól meg kell gondolnia majd, hogy mikor használja ki a lehetőséget. Úgy tűnik, hogy a Season 2 rengeteg ehhez hasonló változtatással kecsegtet majd, az érkezésére legkorábban február közepén kerülhet csak sor.

A Warzone fejlesztői ízelítőt adtak: nem várt ajándékkal tér vissza Rebirth

×