Az előfizetők legnagyobb bánatára március elsejétől kezdődően a DigiMobil jelentős mértékben megemeli a szolgáltatásainak díjszabását.

Bódi Dániel

2024.01.12. – A Digi Távközlési Kft. mobilszolgáltatása, a DigiMobil 2024. márciusáig a vállalásainak eleget téve biztosan megtartja a korábbi árazását, a hónap első napjától kezdődően azonban jelentős áremelést hajt végre – írta meg a DIGI szolgáltatását használók számára különösen rossz hírt a HWSW.

A portál szerint tehát március 1-től kezdődően a meglévő, határozatlan idejű szerződésben lévő előfizetőknél az alábbiak szerint változnak a díjak:

  • a DigiMobil Plusz és Max tarifáért a korábbi 1830 Ft-os havidíj helyett 2990 Ft-ot kell majd havonta fizetni,
  • a DigiMobil Junior esetében 1250 Ft helyett 1990 Ft-ot fognak elkérni,
  • míg az eddigi egységesen 4 Ft-os percdíj minden belföldi irányban 10 Ft-ra nő.

A DIGI előfizetői ugyanakkor belföldi roaming keretében továbbra is a Vodafone Magyarország hálózatát használják, a mobilnet-kapcsolat maximális sávszélessége pedig le- és feltöltési irányban egyaránt 3 Mbps. A portál azt is megjegyzi, hogy a díjcsomagok egyéb igénybe vételi feltételei változatlanok maradnak, így a DigiMobil Plusz előfizetők 200 percnyi lebeszélhető forgalommal és 15 GB-os mobiladat-kerettel gazdálkodhatnak, míg a Max és a Junior tarifa esetében nincs lebeszélhető egyenleg, az adatkeret pedig 30 és 10 GB havonta.

Bár az áremelés drasztikusnak tűnik – és az is, de a magyar mobilpiac szereplőinek nyilvánosan elérhető tarifáival való összehasonlításban még így is jól szerepel; a DigiMobil még ezután is a legkedvezőbb konstrukciókat kínálja.

Ezt is érdemes elolvasnod:

Íme az ÖSSZES új Netflixes film, ami 2024-ben érkezik a kínálatba

×