Szembe szállhatsz egy profi EA Sports FC 24 játékossal az Unibet Beat the Pro Challenge streamben. Ha legyőzöd, pontokat és dicsőséget nyersz!

2023.10.27. – Új év, új izgalmak, új lehetőségek és új kihívások. Az Unibet Magyarország Twitch csatornáján tavaly feltűnt a Beat the Pro Challenge, ami 2024-ben is folytatódik. Ebben heti rendszerességgel jelentkező műsorban Te lehetsz a főszereplő, ha levered a műsor profi játékosát. A sorozatban már lehetett Kodiak és Jordanfaki ellen is harcolni, szóval volt már CS:GO, Fortnite, sőt World of Tanks is. Ezúttal CristijAn lesz a kihívó!

Győzd le cristijAnt EA Sports FC 24-ben és nyerj egy rakás in-game pontot!

 

Erről szól az Beat the Pro kihívás

A Beat the Pro Challenge remek lehetőséget ad arra, hogy az Unibet Magyarország Twitch csatornáján, élőben bizonyíts a nézőknek. Villanthatsz és bemutathatod: ha összekapod magad, képes vagy versenyre kelni igazi Prokkal, akik talán a kedvenc streamereid is egyben. Légy részese a műsornak, amiben nem csak egy profi tartalomgyártóval játszhatsz, hanem még nyeremények is várnak.

Jelentkezz a harcra cristijAn ellen!

A Beat the Pro Challenge friss adása 2024. január 12-én, pénteken lesz és 13:00-tól 17:00-ig tart. Szóval bőven lesz lehetőséged bekerülni a műsorba. A kihívó a hazai EA Sports FC 24 sztár, cristijAn lesz. Mutasd meg, mit tudsz a Pro ellen és nyerj!

Ha legyőzöd, in-game pontokat kapsz!

A mérkőzésekért a live stream közben, chaten tudsz bekopogni a !kihívom paranccsal. A rendszer automatikusan sorsolja ki a jelentkezők közül azokat, akik szembe kerülhetnek cristijAnnal. Mindenki ugyanakkora eséllyel indul a sorsoláson, de elég egyszer is jelentkezned – nyugi, azzal már ott vagy a kalapban.

Találkozzunk a Beat the Pro Challenge adásában, az Unibet Magyarország Twitch csatornáján! Sok sikert!

Ezt láttad?

Ez a 12 játék izzasztotta meg a legkeményebben a PC-ket 2023-ban

×