A Kar98k egy igazán ikonikus fegyver. Szinte minden FPS játékban megfordult már, legyen szó multiplayer vagy battle royale címekről. A Warzone sem kivétel.

2024.01.09. – A veterán Warzone játékosok bizony sok kort megéltek már. Az első érára sokan a legjobb időszakként gondolnak vissza, míg a Warzone 2.0 már sokak számára kevésbé volt élvezetes. A mostani, Modern Warfare III integrációt követő változtatások jelentős részét a közösség kérte, ám lesz még mit javítani a fejlesztőknek. Egy azonban biztos, az elmúlt évek során rengeteg fegyverrel találkozhattak a játékosok. Jelenleg a 2022-es Modern Warfare II és a 2023-as Modern Warfare III felhozatalával kell beérnie a közösségnek, így több, korábbi kedvenc sem elérhető már.

Ha a Warzone rajongókat megkérdezik, hogy melyik volt a kedvenc Sniper fegyverük az esetek részében azonos választ adnak. Ez pedig nem más, mint a Kar98k. Az ikonikus fegyver több Call of Duty címben is feltűnt, de kihagyhatatlan szereplője más FPS játékoknak is. Éppen ezért sokan továbbra is keresik az utódját, ez alól pedig a Warzone tartalomgyártók sem kivételek. Metaphor arra volt kíváncsi, hogy melyik jelenlegi mesterlövész puska hasonlít a legjobban az elődre.

Így szereld fel az FJX Imperiumot Warzone-ban, ha a Kar98k volt a kedvenced

Első körben ki kellett választani a megfelelő alapot. A jelenlegi metában és felhozatalban az FJX Imperium lehet a legjobb választásunk a tartalomgyártó szerint, ha a Kar98k életérzést szeretnénk visszahozni a Warzone pályáira. Igen ám, de a Kar98k egy meglehetősen dinamikus fegyver volt, melyet nem minden esetben tud teljesíteni az Imperium. Aggodalomra azonban semmi ok, Metaphor kitesztelte a kiegészítőket, hogy garantáltan gyors lövésekben legyen része a játékosoknak. Természetesen eközben kötelező volt megtartani az egy lövésből való ölés képességét is, azaz az Explosive Ammo kikerülhetetlen szereplője lett az összeállításnak. Nézzük is, hogy melyek az ajánlott kiegészítők:

  • Laser: VLK LZR 7mw
  • Muzzle: Sonic Suppressor L
  • Carry Handle: Field Wrapped Handgun
  • Ammunition: .408 Explosive
  • Rear Grip: Skull-40

Január 10-én gyengítések és erősítések is érkeznek a Warzone-ba, ám nagy eséllyel ezek a Sniper kategóriát nem igazán érintik majd, így nyugodtan lehet próbálgatni ezt a loadoutot is.

A Warzone legizgalmasabb újítása? – Így oldd fel az Aftermarket tárgyakat

×