A Game Pass-előfizetők a szilveszteri buli után ismét bonthatják a pezsgőt, ugyanis 8 egészen kiváló játékkal indítja 2024-et a szolgáltatás.

Bódi Dániel

2024.01.03. – Öt kiváló játék már egészen biztosan otthagyja a Game Passt január 15-én (illetve 5-én), de ezt alaposan kompenzálandó a Microsoft 2024 első havának feléig 8 játékot ad – a hamarosan az Activision Blizzard címeivel is bővülő – óriási kínálathoz. Senkinek egy szava sem lehet, ugyanis az újabb esztendők egészen kiváló játékokkal kezdhették az előfizetők – élen a decemberben bekerült Far Cry 6-tal, amit most egy újabb Ubisoft-nagyágyú, az Assassin’s Creed Valhalla követ.

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem ez január csúcspontja, hiszen a nyolcasfogatban ennél nem találunk hívogatóbb címet, ez viszont nem jelenti azt, hogy ne lenne érdemes odafigyelni a maradék hétre. A Figment például az egyik legegyedibb és legkreatívabb kalandjátéka az elmúlt éveknek – és aminek folytatása 2023 márciusában jelent meg. Emellett érdemes lehet rápróbálni a We Happy Few-ra, ami bár a megjelenésekor nem talált túlságosan jó kritikákra, de a BioShockra éhes játékosok egészen biztosan jól fognak szórakozni a nagyjából 40-50 órás cselekménye alatt.

  • Close to the Sun (felhő, konzol és PC) – január 3-tól
  • Hell Let Loose (felhő, Xbox Series és PC) – január 4-től
  • Assassin’s Creed Valhalla (felhő, konzol és PC) – január 9-től
  • Figment (felhő, konzol és PC) – január 9-től
  • Super Mega Baseball 4 (felhő, konzol és PC) – január 11-től – de csak Ultimate-tagoknak
  • We Happy Few (felhő, konzol és PC) – január 11-től
  • Resident Evil 2 (felhő, konzol és PC) – január 16-tól
  • Those Who Remain (felhő, konzol és PC) – január 16-tól

válik elérhetővé az előfizetők számára. A Game Pass kínálata természetesen január második felében is gazdagodik még játékokkal, ahogyan páran távozni kényszerülnek majd. Eddig két új megjelenésű játékról tudni, hogy biztosan a szolgáltatás kínálatában debütálnak; a végtelenül viccesnek és szórakoztatónak ígérkező Turnip Boy Robs A Bank január 18-án lesz elérhető, míg az ügyességi roguelite shoot ’em up Go Mecha Ball január 25-én mutatkozik be.

Xbox Game Pass Update - January 2024 - Hero Image

Ezt is érdemes elolvasnod:

Tovább döglődik a lemezes játékpiac – ideje búcsúzni a fizikai kiadásoktól?

×