A Dániában megrendezett versenyen a Team Vitality és a FaZe Clan csapott össze a döntőben, amit élőben nézhettünk az Unibet Magyarország Twitch csatornáján.

2023.11.27. – Véget értek az elmúlt napok nagy izgalmai, ugyanis a múlt héten zajlott a BLAST Premier 2023: Fall Final, amit élőben nézhettetek az Unibet Magyarország Twitch csatornáján. A majd egy hétig tartó összecsapássorozat során a legjobb Counter-Strike 2 csapatok mérték össze tudásukat. A döntőben pedig megszületett az eredmény is.

A 2023-as Counter-Strike szezon ráadásul már majdnem véget ért, hiszen a BLAST Premier: Fall Final után már csak a BLAST Premier világdöntő van hátra. Ezt december 13. és 17. között rendezik Abu Dhabiban. Aki pedig biztosan ott lesz, a mostani győztes csapat.

A Team Vitality legyőzte a FaZe Clant a nagydöntőben, ezzel a Fall Final bajnoka lett.

A győztes pillanat

Ez az eredmény azt jelenti, hogy a Vitality 200 000 dollár pénzdíjjal lett gazdagabb, valamint meghívást kaptak a jövő hónapban megrendezésre kerülő világbajnoki tornára. Ez az eredmény csak hab a tortán, mivel a Team Vitality valóban eredményes évet tudhat maga mögött. Idén megnyerték a Gamers8 2023 tornát, a BLAST.tv Paris Major-t és az IEM Masters Rio versenyt is.

Amennyiben érdekel a teljes döntő, magyar kommentárral, akkor természetesen – ahogy az egész versenyt – visszanézheted az Unibet Magyarország Twitch csatornáján. Íme a döntő:

Ezt láttad már?

Briliáns módszert találtak ki a Youtube reklámok ellen, jobb mint a blokkoló

 

×