Az Unibet Magyarország Twitch csatornáján ismét élőben nézheted a legjobb CS2 csapatok harcát, a BLAST Premier Fall Final 2023 során.

2023.11.21. – Ismét nagyon izgalmas esport pillanatokat lehet átélni az Unibet Magyarország Twitch csatornáján, hiszen november 22-én indul a BLAST Premier Fall Final 2023. A végső összecsapás egészen november 26-ig tart, szóval bőven lesz idő szurkolni. A legjobb, hogy a Counter-Strike esport is áttért már a CS2-re, szóval még egy ok, amiért érdemes lesz nézni, hogy hogyan alakul a csapatok helyzete.

A BLAST Premier Fall Final 2023 Koppenhágában lesz, de élőben nézheted, magyar kommentárral az Unibet Magyarország Twitch csatornáján.

A legjobb 8

Az egész héten át zajló versenyen a világ legjobb 8 csapata mérkőzik meg egymással, ahogy mondtuk, Counter-Strike 2-ben. A nyolc csapat lenyűgöző eredménnyel kvalifikálta magát a BLAST Premier Fall Final 2023-ra, Heroic például a címvédőként lesz jelen, miután 2022-ben megnyerte a tornát.

A BLAST Premier Döntő menetrendje

A BLAST Premier Fall Final 2023 során lesz egy csoportkör és egy rájátszás. A csoportkörben a nyolc csapatot két, egyenként négycsapatos csoportba osztották. A csoportkör mérkőzéseit dupla kieséses, BO3 mérkőzéses formában játsszák. Mindkét csoportból az első három csapat jut a rájátszásba. A csoportkör győztesei az elődöntőbe jutnak, míg a második és harmadik helyezett csapatok a negyeddöntőbe. A nagydöntő győztes csapatát november 26-án koronázzák bajnokká, biztosítva helyüket a BLAST Premier World Final során.

Forduló Dátum
Group Stage November 22-23
Quarter-finals November 24
Semi-finals November 25
Grand Final November 26

A közvetítések minden nap délután 15 órakor kezdődnek.

Csapatok

  • Ninjas in Pyjamas
  • Heroic
  • FaZe Clan
  • Team Vitality
  • Natus Vincere
  • Astralis
  • Cloud9
  • Complexity Gaming

A csoport:  FaZe Clan, Cloud9, Natus Vincere, Ninjas in Pyjamas

B csoport: Team Vitality, Complexity Gaming, Astralis, Heroic

A Fall Final 2023 teljes nyereményalapja nem mellesleg 425 000 dollár,  a győztes 200 ezer dollár pénzdíj mellett helyet kap a BLAST Premier világdöntőn. Bővebb információ itt.

A BLAST Premier Fall Final 2023 élő közvetítése magyar nyelven lesz nézhető az Unibet Magyarországon Twitch csatornáján.

×