James Gunn bejelentette, hogy megtalálta a Superman: Legacy gonoszát. Nem keresgélt sokat: a színészt castingolták főhősnek is.

2023.11.21. – Teljessé vált a színészgárda a DC következő nagy dobásának forgatásához. A Superman: Legacy hosszú ideje az első olyan szuperhősfilm lesz, amiben nem Henry Cavill alakítja a földönkívüli izompacsirtát. Először a címszerep és a női főszereplő (Lois Lane) karakteréhez találták meg a színészeket (ha minket kérdezel, remekül), majd további fontos karakterek is arcot kaptak.

Már csak egy valaki hiányzott a sorból, de nagyon, és az a főgonosz!

Lex Luthor szerepére is megvan a befutó – jelentette be a minap James Gunn író-rendező. Az Unilad szerint a DC ragaszkodott hozzá, hogy Superman kevésbé ismert megformálójával szemben egy nagykaliberű mozisztár legyen az antagonista. Gunnak nem kellett messzire mennie, hogy megtalálja, mivel a színész végig versenyben volt a főszerepért is.

Ő Superman új főellensége

Izgalmas húzás, egyben remek választás főgonosznak Nicholas Hoult, aki a Marvel X-Men filmjeiből érkezik: a 2010-es években futott mozikban Hank/Beast szerepét játszotta. Amúgy nem feltétlenül ezért a figuráért, sokkal inkább a Tolkien főszerepéért, A menü című drámáért, a Mad Max: Fury Roadért vagy a Nagy Katalin sorozatért érdemes emlékezni rá.

A mozifilmet a DC filmstúdió következő nagy dobásának szánják, egyben ezzel válik teljessé a szuperhős univerzumuk átalakítása is, amit Joaquin Phoenix Jokerje és Robert Pattinson Batmanja kezdett el. A főhősök körében végrehajtott sorcsere legutóbbi „áldozata” Henry Cavill, aki nélkül a rajongók egyelőre nem tudják Supermant elképzelni.

Rá vár a feladat, hogy meggyőzze őket:

Megvan az új Superman – ő veszi fel a latexet Henry Cavill után

×