A Rockstar nemrég az X-en jelentette be, hogy hamarosan jön a GTA VI első előzetese. Valaki ezt a bejegyzést árulja a neten, szépen bekeretezve.

2023.11.20. – Valóban történelmi pillanat volt, amikor nem is olyan rég a Rockstar hivatalosan is bejelentett valamit a GTA VI kapcsán. Ritka pillanat volt ez, mert bár egy készülő Grand Theft Auto játék készüléséről korábban valóban hírt adtak, általában némák a témát illetően. Sőt, a Rockstar még a napi szinten megjelenő, nagy port kavaró szivárgásokat is igyekszik letiltani az internetről.

Sajnos (vagy nem), a szivárgásokat, pletykákat és spekulációkat nem lehet elfojtani, ahogy a rajongók lelkesedését sem. A GTA VI a világ egyik legjobban várt játéka, amire hosszú-hosszú évek óta várnak a rajongók. Igen, amikor a Rockstar csak annyit mond, hogy jön az előzetes, akkor megmozdul a játékvilág. Így aztán nem lehet meglepő az sem, hogy valaki hasznot akar húzni ebből a történelmi pillanatból.

Valaki szépen kinyomtatta, bekeretezte a GTA VI trailer-bejelentést, és el akarja adni.

Előzetes emlék

Ahogy azt már bizonyára mindenki tudja, az új GTA előzetese december elején érkezik. Közben az X-en egy lelkes GTA és Rockstar rajongó felfedezte, hogy az eBay-en valaki a GTA 6 trailer bejelentésről bekeretezett példányt árul.

„A Rockstar bejelentése a GTA 6 előzetesről annyira sokkoló volt néhány ember számára, hogy valaki fogta, bekeretezte a tweetet, és most árulja az interneten” – írta.

Sokan persze egyből beoltották az ötletgazdát, mondván hogy inkább egy képet kellett volna bekeretezni a treailerből és nem egy bejelentést. Mások azonban megértették a dolgot, hiszen jelenleg olyan nagy a hype, hogy az embereknek szinte mindent el lehet adni. A bekeretezett tweet egyébként nem olyan drága, 7,99 dollár, ami nagyjából 2700 forint. Persze vannak olyanok is, akik a vétel helyett inkább megcsinálják maguknak a keretezést.

Az egész dolog azonban tökre érthető, hiszen a Rockstar tweetje óta a játék körüli felhajtás egyre nagyobb. Olyan szinkronszínészek, mint Shawn Fonteno, aki a GTA 5-ben Franklin Clinton hangja volt, rejtélyes tweetekkel fokozza a hangulatot, amitől mindenki őrült találgatásokba kezdett. No, pár hét és talán többet tudunk meg.

Ezt láttad már?

Így néznének ki a Disney hercegnők anime stílusban

×