A fejlesztők a korábbi újradolgozások mellett saját alkotásokkal is kedveskednek a Call of Duty: Modern Warfare III rajongói számára.

2023.11.19. – A Modern Warfare III több szempontból is felült a nosztalgiavonatra. Egyrészt már augusztusban kiderült, hogy a kezdeti időszakban 16 darab, felújított pályával debütál. A 2009-es Modern Warfare 2 helyszíneit újították fel a fejlesztők a novemberben esedékes startra. Sokan örültek ennek, ám hamar aggódni kezdtek, hogy friss mapokkal is nem találkozhatnak. Tovább erősítette ezt a tényt az, hogy a Sledgehammer Games szintén elhintette a 2022-es MW II több pályájának visszatérését is. Szerencsére azonban ősszel kiderült, hogy aggodalomra semmi ok, teljesen friss helyszínek sem leszünk híján.

Hiába jelent meg november 10-én a játék, jelenleg csak egy átmeneti szezonban „pihennek” a játékosok. Az első, valóban teljes szezonnak nevezhető időszakra egészen december 5-éig kell várnia a Call of Duty rajongóknak. Ekkor azonban már a Warzone integráció is megtörténik, egységesítve a teljes portfóliót. A Zombie érkezése miatt a DMZ kegyvesztett lett, így azt majd csak a régi, MW II kliensben találják meg a játékosok. Papíron támogatás továbbra is érkezik hozzá, ám nem sok jóra lehet számítani.

A fejlesztők bemutatták az új Modern Warfare III pályákat

Ahogy azt sejteni lehetett, az elmúlt napokban ismét beindult a marketinghadjárat. Ez egy fejlesztői beszélgetésben csúcsosodott ki péntek este, melynek köszönhetően több hasznos információval is gazdagodhattak a Modern Warfare III rajongók. Kiderült a négy új helyszín is, melyekről a fenti Twitter bejegyzésben képeket is találhatnak a kíváncsi játékosok. Az alábbi felhozatalra kell tehát számítani:

  • Greece (6v6, Új, At Launch)
  • Meat (6v6, Új, At Launch)
  • Rio (6v6, Új, In Season)
  • Training Facility (Gunfight, Új, Launch)

Három pálya kapásból a szezon elején érkezik majd meg, míg Rio a Reloaded frissítéssel. A fejlesztők pedig ismét kihangsúlyozták, hogy ezek teljesen új pályák lesznek majd.

TESZT: Call of Duty: Modern Warfare III – Ambivalens hadviselés

 

×