Igazi slágerjátékokkal szór meg a Sony a PlayStation Indies kínálatában, de sietned kell a 20-40-80 százalékos árengedményekért.

2023.11.16. – Szerezd be a legmenőbb indie játékokat a PlayStation Indies-ajánlatok közül, amelyek minimum 20, de inkább jóval magasabb, 40-60-75 százalékos kedvezményekről szólnak! Persze találni olyan címeket is, amelyek mellett 80% off szerepel. Akárhogy is, óriási kedvezménnyel csaphatsz le a legkülönlegesebb és legötletesebb játékokra,

összesen mintegy 1000 indie címre, ami éppen kedvezményes a PlayStation Store-ban.

Kiváló alkalom ez arra, hogy kipróbálj olyan indie remekműveket is, amelyeket régóta kerülgetsz, de valahogy sohasem kattintottál egy utolsót, hogy megszerezd őket. A leghíresebb sorozatok közül olyanok címeit is megtalálod a PlayStation Indies kínálatában, mint az Overcooked!, a Hello Neighbor, a Cities Skylines vagy a Goat Simulator, viszont akad pár igazán izgalmas bundle is: egy csomagban találod például az Inside-ot és Limbot. Ezek most a PlayStation Store legforróbb indie ajánlatai:

Mézesmadzagnak talán ennyi is elég a legnépszerűbb címek közül, viszont, még egyszer: összesen kb. 1000, azaz EZER indie játékot árazott le a Sony a PlayStation Store-ban, szóval tudsz válogatni. Van időd gondolkodni, de azért nem túl sok: a PlayStation Indies magyar idő szerint november 30-a hajnali 1 órakor zárul.

Nem csak az indie fanok, a PlayStation Plus előfizetők is jól járnak mostanában:

Ezek a PS Plus legújabb címei, amelyekkel bővül a novemberi kínálat

×