Érdemes lehet kihasználni az utolsó heteket. Lassan elérkezünk a Warzone és Modern Warfare III integrációhoz, egyre közelebb a december.

2023.11.08. – A múlt hét után ez a hét is egyértelműen a Modern Warfare III-ról szól a Call of Duty rajongóknál. A november másodikai single kampány után péntek reggeltől a multiplayer és Zombie módok is élesednek. A Warzone felhasználók is tűkön ülve várják ezt, hiszen egy kis betekintést nyerhetnek a decemberi állapotokról. December első hetében a MW III újdonságai, fegyverei és mechanikái bekerülnek a battle royale módba is. Teljesen felborul a jelenlegi meta, hiszen a régi, MW II AR, SMG, Sniper vagy épp LMG játékszerek is átalakításokon mennek keresztül.

Addig azonban még van néhány hét, melyet érdemes lehet minél jobban kihasználni. A jelenlegi erőviszonyok az elmúlt hetek gyengítései és erősítései után valamennyire stabilnak látszódnak. Éppen ezért szinte kötelező az igazán jó választásokat minél többször a kezünkbe venni, sosem lehet tudni, hogy mikor döntenek másként a fejlesztők. Októberben több alkalommal is finomítottak a fegyvereken, gyakorlatilag pillanatok alatt tönkre tehetik a már jól bejáratott loadoutokat.

Ez lehet most a legjobb Warzone AR

Az egyik októberi frissítés során a Raven munkatársai hozzányúltak a Kastov 545-höz. A fegyver közepes távolságokon tapasztalható sebzését növelték. Konkrét számok híján nem lehetett tudni, hogy mennyire volt radikális ez a buff, ám Metaphor az elmúlt napokban tüzetesen is megvizsgálta a fegyvert. igazán ütős választás lehet, egyedül a nagyon messzi célpontok esetében érezhető egy kis gyengeség. Közepes távolságok esetén és közelharcban nem sok párja van, szinte lézerként viselkedik a csatatéren. A tartalomgyártó az alábbi kiegészítőket ajánlja mellé a Weapon Tuning értékekkel megfűszerezve:

  • Barrel: IG-K30 406MM (+0.18, +0.30)
  • Optic: AIM OP-V4 (-2.81, -1.65)
  • Underbarrel: FTAC Ripper (+0.75, +0.04)
  • Ammunition: 5.45 High Velocity (+0.70, -9.00)
  • Magazine: 45 Round Mag

A fenti kiegészítők az amúgy is kellemes visszarúgáson finomítanak és a sebzéseken erősítenek. A legtöbb AR esetében szükség lehet extra Muzzle felszerelésére, ám annyira jó a Kastov 545 recoilja, hogy a High-Velocity lőszer többet ér. Érdemes egy próbát adni a fenti összeállításnak, hiszen ahogy fentebb is írtuk, a fejlesztők bármikor gyengíthetnek a fegyvereken.

Ismét ajándék Call of Duty Operator jár a Burger King menü mellé

×