A Call of Duty rajongók tavaly is igazán kellemes ajándékban részesültek egy-egy Burger King menü után. Ezúttal sem marad el a promóció.

2023.11.08. – Manapság már egyáltalán nem lepődik meg senki, ha a játékkiadók, fejlesztők együttműködnek külsős cégekkel. Általában olyan szereplőket kérnek fel ezekhez, melyek nem az iparághoz tartoznak, ám rengeteg potenciális gamert is elérnek. Az Activision marketingcsapata pedig kifejezetten az élen jár ezekben. Elég csak az energiaitalokkal vagy épp chipsekkel érkező COD XP Boost kódokra gondolni. Korábban pedig többször együttműködtek már gyorsétteremláncokkal is. A Diablo például a KFC éttermeiben bukkant fel, míg a Call of Duty a Burger King éttermekben jöhetett szembe.

Az elmúlt órákban több videó és fénykép is érkezett arról, hogy a Burger King és a Call of Duty csapata ismét kollaboráción törheti a fejét. Első körben sokan Photoshopért kiáltottak, ám szerda délutánra kiderült, hogy teljesen valós promócióról beszélhetünk. Egyre több ország Burger King fiókja jelezte, hogy hamarosan elérhető náluk is a nem túl hangzatos nevet viselő Call of Duty Meal menü. 

Hazánk ezúttal is kimarad a Call of Duty – Burger King promócióból?

Szerda délutánra már hivatalos promóciós videók is megérkeztek a Twitter felületére. Ezekből kiderült, hogy nem csak a régi skint húzhatják be a játékosok, de további Operator skinre és egyéb kozmetikai tárgyakra is feljogosít majd a kód. Sajnos a jelek alapján az alábbi országokban élesedett csak az együttműködés: Hollandia, Spanyolország, Ausztrália, Puerto Rico, Ausztria, Argentína, Peru, Kolumbia, Chile, Honduras, Ecuador, Venezuela, Uruguay, Aruba, Costa Rica, Panama, Paraguay, Martinique és Nicaragua.

Hazánkhoz legközelebb Ausztriában érhető el a promóció, de a múlt évből kiindulva előbb-utóbb a kódok eladásával foglalkozó oldalakon is feltűnnek majd a Burger Kinges jutalmak. Remek kérdés, hogy később más országok becsatlakoznak-e, de ez tavaly sem történt meg. Az Operator skineket a Modern Warfare III mellett Warzone és Zombie játékmódokban is használhatják majd a játékosok.

Ízelítőt kaptunk a Call of Duty új Zombie módjából – Ilyen lesz a menü

×