A Harry Potter világában játszódó Hogwarts Legacy zseniálisan vicces kiegészítőt kapott. Bármit és bárkit táncra kényszeríthetsz.

2023.11.06. – Elképesztően nevetséges helyzeteket hozhatunk létre a Hogwarts Legacy-ban egy új modnak köszönhetően, ami a PC gamerek kincset érő játékszere lesz. Ha akarsz egy jót röhögni, és 60-70 óra után már egyre kevesebb kihívást találsz a Hogwarts Legacy-ban, ideje megváltoztatni a játékszabályokat. Gyakorlatilag bármelyik NPC-re rászabadíthatod a táncos átkot. A Hogwarts Legacy frissen megjelent modjával úgy is legyőzhetsz, például egy szupererős trollt, hogy kihívod egy dance challenge-re.

Az NPC-k az Emote nevű kiegészítőnek köszönhetően táncolhatnak ellened az életükért.

Nagyon funky Hogwarts Legacy mod

A mod nathdev alkotása. A fejlesztő persze megadta a módját a dolognak: miközben különböző stílusban táncoltathatjuk meg az NPC-ket, a háttérben Mark Ronson és Bruno Mars slágere, az Uptown Funk dübörög. Az egész olyan, mintha úgy döntöttünk volna, hogy Avada Kedavrázás helyett (már ha megszereztük), inkább leülünk pár pofa vajsörre a trollal, hogy aztán bekarmolva ugráljunk a Három Seprű előtt. A szupervicces videó a HarryPotterGame Reddit-oldalon jelent meg.

Forrás: Warner Bros. Games

Mint látható, a jó kedvet még az a morcos mardekáros se tudja elrontani, aki lehúzná a ritmusról a trollt. Ez nem véletlen, hiszen az Emote-tal elvarázsolt NPC sérthetetlen, egészen addig, amíg Te úgy nem döntesz, hogy elengeded. De addig egész sok mindenre ráveheted: a Hogwarts Legacy mod 12-féle táncstílust tud a karakterekre erőltetni, például Slow, Electric, Flirt, Relax floor, Intimidate koreográfiák formájában.

POV: You just wanted some butterbeer but your friends challenged the troll to a dance off instead
byu/PrimPygmyPuff inHarryPotterGame

 

Az október végén frissített kiegészítő elképesztően sikeres: a Nexus Mods statisztikája szerint máris 31.200 megtekintéssel és 5500 letöltéssel rendelkezik. Ha ezt a bulit te se hagynád ki – és semmi okod nincs rá – innen tudod lekapni az Emote modot a Hogwarts Legacyhoz.

Ezt meg nagyon várjuk:

Nem sokáig töprengtek, hogy készüljön-e a Hogwarts Legacy 2

×