Az EXO-s Baekhyun és ØZI is tagja a legújabb League of Legends bandának, amit a Riot a K/DA és a True Damage után mutatott be egy teljesen új dallal.

2023.10.25. – A Riot Games minden évben különleges eseménnyel készül azok számára, akik imádják követni a League of Legends esportot. A League of Legends világbajnokság korábbi fénypontjai mindig a különlegesen összeállított, virtuális bandák voltak, akik zenével kápráztatták el a közönséget. Korábban a K/DA és a True Damage hatalmas népszerűségnek örvendett. Ezúttal azonban egy teljesen fiúkból álló virtuális banda született:

a Heartsteel.

A Riot Games hivatalosan is bemutatta a Heartsteelt, a legújabb, kizárólag fiúkból álló virtuális bandát, ami a jelenleg zajló League of Legends világbajnokság (Worlds 2023) fénypontja lesz. A fiúcsapat hat szeretett League of Legends-bajnokot – Ezreal, Kayn, Aphelios, Yone, K’Sante és Sett – mutat be teljesen új formában. A Heartsteel debütáló dala és klipje „Paranoia” címmel október 23-án, hétfőn jelent meg.

„A csoport személyisége és hangzása a modern zenei kollektívákból, valamint a különböző műfajokból és korszakokból származó hatásokból merít ihletet, ami egy merész, egyedi identitásban csúcsosodik ki” – áll a Riot Games közleményében.

A dal:

A Heartsteel tagjai a karakterek mögött egyébként ezúttal is zene nagyágyúk, különböző zenei színterekről. Benne van az ismert K-pop együttes, az EXO fő énekese, Baekhyun, a Los Angeles-i rapper Cal Scruby, a tajvani-amerikai énekes-dalszerző és rapper ØZI, valamint a nigériai hip-hop-rap előadó, Tobi Lou. A Paranoia klipjét 16 óra alatt 4,5 millióan nézték meg.

HEARTSTEEL tagok ROLE Előadó
Ezreal Énekes Baekhyun
Kayn (Legendary skin) Rapper Cal Scruby
Aphelios Dalszerző
Yone (Prestige Edition) Producer
K’Sante Énekes Tobi Lou
Sett Rapper ØZI

A legnépszerűbb League of Legends virtuális banda egyébként eddig a K/DA volt, amiben Ahri, Kai’Sa, Evelynn és Akali szerepeltek. A csoport debütáló dalát, a „POP/STARS”-t az Amerikai Lemezipari Szövetség (RIAA) platina minősítéssel jutalmazta, a hozzá készült klip pedig a YouTube történetének legsikeresebb K-pop debütálása lett, több mint 560 millió megtekintéssel. Nem sokkal utána jött a True Damage virtuális banda is. Hamarosan a Heartsteelhez is érkeznek a különleges skinek a játékba. Neked hogy tetszik az új fiúbanda?

Ezt láttad?

Nem kell félni, csak kicsit fog fájni: így emel árat a Vodafone

×