A legújabb souls-like játék, a Lords of the Fallen hihetetlen zenéinek egyedisége is magyar zenészek játékának eredménye.

2023.10.22. – Bár nem mindenki szereti a souls-like játékokat, köszönhetően annak, hogy milyen rettenetesen nehezek tudnak lenni, van bennük valami egyedi. A játékok világa, hangulata elragadó lehet, nem beszélve a zenékről. Nos, ahogy arról nemrég a PlayDome beszámolt, a Lords of the Fallen zenéiről magyar zenészek gondoskodtak.

A Budapest Scoring nagyzenekara és kórusa játszotta Lords of the Fallen zenéit.

Magyar zenészek?

A PlayDome szerint persze nem ez az első eset, hogy magyar zenészek, énekesek, kórusok munkájának köszönhetünk egy-egy ismert videojáték-zenét. Korábban az Elden Ring zenéjét a Budapest Film Orchestra játszotta fel, a Vampire Survivor pedig a Budapest Scoring Orchestra zenészeinek közreműködésével készült. Szintén a Budapest Scoring Orchestra 80 zenésze és kórusa segítségével rögzítették a Lords of the Fallen muzsikáját is.

 

Ha ez nem lenne elég, a Budapest Scoring sok más játékban is közreműködött már. ilyen például az Injustice 2, a Total War: Attila, a Grey Goo, a Total War: Warhammer, a The Settlers Online vagy a The Elder Scrolls Online: Morrowing.

Forrás: PlayDome

Ezt láttad már?

Idősgondozó volt, most több millió embert nevettet a budget jelmezeivel

×