Aki azt hitte, hogy megússza a Spider-Man 2 érkezését Gémer Bácsi féle amatőr rappelés nélkül, az eddig nem nagyon figyelt.

2023.10.04. – A magyar rajongói közösségek már több ízben bizonyították, hogy apadhatatlan kreatív forrással rendelkeznek, amit bőven tudnak hova fokozni. Még tavaly októberben mutattuk be a TheVR csatornához írt metált, valamint Gémer Bácsi rappelését, amit akkor a God of War Ragnarök kapcsán fogalmazott meg. Most itt a Spider-Man változat.

Gémer Bácsi a Spider-Man 2 érkezését is nagyon várja, így meg is született az új rap.

„A szám természetesen most is poén, nem vagyok rapper, nem óhajtok Grammy díjat nyerni, úgyhogy csak simán élvezzétek. Már ha lehet élvezni azt a cringe-et, amit ez kivált a hallgatóból” – írja Gémer Bácsi a videó alá, melyben azt vesézi ki, mennyire várja már, hogy újra a két Marvel Pókembert irányíthassuk.

Nagyon köszönjük Gámer Bácsinak, hogy elküldte nekünk a dalt. Reméljük, hogy a Spider-Man 2 hosszú órákra leköti majd a játékosokat. Ezzel kapcsolatban kis aggodalomra ad okot, hogy egy állítólagos játékos azt állította, hogy a Spider-Man 2 bár 70 dolláros játék, igen gyorsan végigjátszható.

Nem hosszú?

Ha lehet hinni egy játékos X bejegyzésének, akkor a sztori nagyjából 15 óra alatt végigjátszható, a teljes kimaxoláshoz pedig kb. 30 óra is elég.

Összehasonlításképpen az első Marvel’s Spider-Man rész kimaxolása szintén nagyjából 35 órát vesz igénybe, szóval nem igazán értem a problémát. Arról nem is beszélve, hogy a játék teljesen jó szórakozás volt, és a hossz a játékstílustól is függ.

További hírünk, hogy a az Adidas kiad egy elképesztően király Spider-Man 2 csukát. Az Adidas Ultra 4D Advanced névre hallgató sportcipő talpát mintha a Pókember feketére festett hálójából szőtték volna. Érdekes, hogy ennyire illik egymáshoz a két márka: a 4D Advanced sorozat minden korábbi modellje ugyanilyen szerkezetű. Csakhogy a Spider-Man 2-re hajazó dizájnnak része egy szimbiótára hasonlító mintázat is, ami „felkúszik” a szintén hálós szerkezetű kék-piros sneaker szövetére.

A Marvel’s Spider-Man 2 exkluzív PlayStation 5-ös megjelenésekor, október 20-án pontosabb képet kapunk arról, hogy mennyi idő alatt lehet teljesíteni a játékot. Te már várod?

Ezt láttad már?

Új előzetes mellé vadállat Adidas cipő a Spider-Man 2-höz

×