A game hozzáférhetősége miatt aligha lesznek boldogok a Netflix sorozat rajongói. A Squid Game VR élmény annyira limitált lesz, amennyire csak lehet.

2023.09.19. – A beszámolókat nagyon várjuk róla, de ennél közelebb, tartunk tőle, nem igazán jutunk majd a Squid Game sorozat élet-halál kihívásait virtuális valóságba is elhozó játékhoz. A game a Sandbox VR terméke, és ez a vállalat meglehetősen limitált virtuális valóság élményeket kínál.

Forrás: Netflix

A Netflix sorozata nyomán készült Squid Game VR olyan kihívásokat tesz átélhetővé, mint a piros-zöld fény (zöldre közelítesz, pirosra megdermedsz) és az üvegpadlós folyosó, ahol elég egy rossz lépés és véged. Az egész baromi jól hangzik, csakhogy a játék nem konzolokra, PC-kre és otthoni VR-headsetekre érkezik, hanem

a Sandbox VR élményközpontjaiba.

A vállalatnak jelenleg mindössze 40 olyan helyszíne van, ahol a legkülönfélébb virtuális valóság játékokat kínálja. Egyedül, vagy csapatban is nyomhatod a VR játéktermekben, például a Star Trek Discovery, a Curse of Davy Jones (a Karib-tenger kalózai alapján) a Dead Wood Valley vagy éppen az Amber Sky című játékokat. A központok szinte tökéletes VR-élményt kínálnak: nem csak a fejedbe nyomnak egy headsetet, hanem tokától bokáig teleraknak érzékelőkkel és felszerelnek változatos kontrollerekkel, hogy a lehető legteljesebb módon átélhesd a köréd pakolt, egyedi digitális kalandot.

Ezek sorában jelenik meg nagyon hamar a Squid Game élmény. Már a visszaszámlálás is elindult a Sandbox VR oldalán, amiből elég hamar kiszámolható: a játék szeptember 29-től válik elérhetővé a cég játéktermeiben. A foglalásokat már most fogadják, de ha Magyarországon élsz, nincs szerencséd. A hozzánk legközelebbi (hamarosan nyíló) helyszín Zürich. További európai városok, ahol van Sandbox VR: Alsfeld, Birmingham, London, Wiesbaden. Erősen bízunk benne, hogy előbb-utóbb Budapest is felkelti az érdeklődésüket, mert erre a bulira bizony sokan vevők lennénk!

Addig lesznek ennél elérhetőbb Netflix-játékok is:

Brutálisan jó videojáték-adaptációk érkezését harangozza be a Netflix

×