A Samsung képzési programot indít, ami a gamereket támogatja készségeik fejlesztésében – függetlenül attól, hogy kezdők vagy professzionális játékosok.

2023.09.19. – Úgy tűnik, hogy a Samsung nem csak pazar kiegészítőkkel, monitorokkal szeretné támogatni a gamereket, hanem abban is, hogy fejlődjenek. Így most gyakorlatilag egy gamer képzést indítanak, hogy mindenki jobb legyen a játékokban. Az idén indított Gaming ajánlatok oldalon elérhető Mutasd meg, mit tudsz! felületen és a Samsung YouTube-csatornáján elismert gamerek és népszerű tartalomgyártók látják el tanácsokkal a játékosokat.

A felületen interaktív tréningekhez csatlakozhatunk, emellett pedig videós workshopok, oktatóanyagok és további gaming tartalmak várnak ránk, hogy minél jobbak legyünk a játékokban. Emellett a legújabb Samsung készülékeket és gaming technológiát is megnézhetjuk az oldalon.

A nemzetközi gaming felületen elérhető Level Up Gamer képzés szekcióban a gamerek olyan trükköket, tippeket és titkos megoldásokat leshetnek el. Ezekkel győzedelmeskedhetnek minden ellenség felett a Diablo Immortalban vagy megtudhatják, miként fejlődhetnek a World of Warcraftban.

A Level Up minden gamer számára videojátékok széles választékát kínálja okostelefonokon, PC-n és konzolokon.

„A Samsung célja, hogy minden olyan eszközt és tudást a felhasználók kezébe adjon, amellyel még élvezetesebbé válik számukra a játékélmény. A Gamer képzés Európa-szerte rengeteg embernek segíthet abban, hogy a lehető legtöbbet hozhassák ki magukból  – mondta Benjamin Braun, a Samsung európai marketingvezetője.

„Az Activision Blizzard partnersége kiemelt jelentőségű számunkra, hiszen közös célunk, hogy a feltörekvő gamerek új generációját felkaroljuk és ösztönözzük. A Mutasd meg, mit tudsz! program bárki számára elérhetővé teszi és segít részesévé válni a gaming világnak és közösségnek. A gaming így hosszú távon egyre fontosabb részévé válhat az európai kultúrának.”

Samsung gamer oktatás?

A Level Up szekcióban az alábbi professzionális gamerek és tartalomgyártók tartalmai segíthetnek a felhasználóknak:

  • QueenE: gyakorlott, szórakoztató, az Overwatch 2 szakértője. Az Egyesült Királyságban élő svéd streamer híres lényeglátó megjegyzéseiről és ötletes tanácsairól. A 2018-as Overwatch World Cup svéd csapatát vezette, az IeSF Starcraft 2 világbajnokságon harmadik helyen végzett (női szekcióban).
  • AnnaCakeLIVE: elkötelezett, népszerű Twitch-streamer. Sziporkázó személyiségével és virtuóz játékával a Diabloban elbűvöli a nézőket. Jelenleg Frankfurtban, Németországban él.
  • LittleMoTAC: Jelenleg is aktív Overwatch 2 streamer, a sokszínűség és befogadás lelkes szószólója, a gaming világ változatosságért és kiegyensúlyozottabb ábrázolásért küzd.
  • Rage Darling: Karizmatikus World of Warcraft tartalomgyártó, aki szenvedélyesen, nagytudással és befogadó megközelítésével magával ragadó és lelkesítő élményt nyújt.

Azok, akiknek a hardver a fontos, szintén tanácsokat kaphatnak, legyen szó a gaming tévé megkereséséről, az PC-ről, a videókártyák cseréjéről vagy a legjobb SSD-ről. A felület mindenkit releváns információkkal lát el a PC-s vagy konzolos játékok esetében is. A szekció hardverszakértője Alex Brooks a TechFlow-tól, a vérbeli tech-ínyenc, aki aprólékos beszámolóiról és informatív oktatóanyagairól híres.

Te kipróbálod a képzést?

Ezt láttad?

Az évtized legvártabb RPG-je nem jelenik meg egyetlen PlayStationre sem

×