Az Xbox Game Pass szeptember végén elveszít a kínálatából 8 címet, szóval ez az utolsó esély, hogy kipróbáld őket! Hajrá!

2023.09.19. – Bármennyire is szeretjük az Xbox Game Pass szolgáltatást, sajnos minden hónapban eljön a pillanat, amikor egy-egy játéktól búcsút kell venni. Ezzel kapcsolatban viszont általában 2 jó hír is van. Az egyik, hogy a távozó játékok általában nem a legnépszerűbb címek, illetve minden hónapban új játékokkal is bővül a kínálat.

Ennek ellenére jó tudni, hogy szeptember végén ismét lesz 8 olyan játék, amit később már nem tudunk az előfizetéssel játszani – írja a GameRant. Ez azért szomorú, mert szeptember 15-én is volt 8 távozó játék. Nemrég azonban frissült az Xbox Game Pass Leaving Soon szekciója, amiből kiderül,

hogy még nyolc játékot távolítanak el a szolgáltatásból.

Annak ellenére, hogy a játékok eltávolításának pontos napja még változhat, egyelőre úgy néz ki, hogy szeptember 30-án az alábbi címektől búcsúznunk kell. Legalábbis abban az esetben, ha amúgy nincsenek meg neked.

Az Xbox Game Pass szolgáltatásból távozók:

  • Beacon Pines
  • Despot’s Game
  • Last Call BBS
  • Moonscars
  • Prodeus
  • Outriders
  • Shenzhen I/O
  • Weird West

Az Xbox Game Pass előfizetőknek néhány hét áll tehát a rendelkezésükre, hogy kipróbálják ezeket a játékokat, és megnézzék, érdemes-e megvenni őket. Ezek a játékok közben szokás szerint 20%-os kedvezménnyel kaphatók, amíg a szolgáltatásban vannak, így legalább a szokásosnál olcsóbban vehetjük meg őket.

A szeptember végén távozó legerősebb játék a listáról talán a Prodeus című FPS shooter, amit valóban érdemes kipróbálni a műfaj rajongóinak. A Beacon Pines-nak és a Weird Westnek is vannak rajongói, bár a többi Game Passból távozó játék őszintén szólva nem annyira népszerű. Ami talán szintén fájni fog, az az Outriders, a People Can Fly és a Square Enix kooperatív looter-shootere. Ez a 2021-es év egyik legjobban felkapott Game Pass-játéka volt.

Ha még gyorsan szeretnéd kipróbálni ezeket a játékok, akkor a következő 10 napban van még rá esélyed. Ne feledd azt sem, hogy mától a Game Pass kínálatában a Lies of P is elérhető. Jó szórakozást!

Ezt láttad?

Jaj ne: a Microsoft több reklámot pakolna PC és mobiljátékokba

×