A Warzone az elmúlt 3 és fél évében több pályaváltoztatást is megért. A régi kedvenc egyértelműen Verdansk, de mi a helyzet az újakkal?

2023.09.18. – A Warzone rengeteg frissítésen átesett az elmúlt időszakban. Sőt, igazi korszakváltásokat is megélt, hiszen a jelenlegi, „kettes” verziója már teljesen új alapokra épült, mint a 2019-ben debütált változat. A pályák igazán kritikus pontjai egy-egy battle royale játéknak. A fegyverek mellett ezek adják meg azok hangulatát, illetve a sikerükhöz is elengedhetetlen egy ütős helyszín. A fejlesztők folyamatosan igyekeznek változtatni, alakítani az egyes térképeken, sok esetben pedig teljesen el is kellett búcsúznunk néhány helyszíntől. Aztán persze ezek helyett újak jöttek, ám nem minden esetben sikerült meggyőzni a közösséget.

Verdansk - Warzone

Verdansk – Warzone

Erre kiváló példa Verdansk. A játékosok a mai napig visszasírják azt az időszakot, miközben a pálya életciklusának végén már nagyon is meg akartak szabadulni a helyszíntől. Sem Caldera, sem Al Mazrah nem nyerte el annyira a tetszésüket, mint az egykori alap pálya. Rebirth Island eltűnését is sokan nehezményezték, sokak szerint ez a fenti volt a két legütősebb páros Warzone-ban. Jelenleg négy pályát különböztet meg a cég, ám valójában az egyik nem is különálló alkotás. Ott van Al Mazrah, a fő pálya, illetve Ashika Island és Vondel, a két kisebb map. Ezeken kívül pedig pár hete debütált a Fort Resurgence játékmódban Al Mazrah egy kiragadott szelete.

Melyik pálya most a Warzone játékosok kedvence?

Am I right?
byu/Strange_Meet_6545 inWarzone

A Dexerto csapata az elmúlt napokban több helyen is figyelte a közösséget, felméréseket végeztek. Ezekből hamar kiderült, hogy a kisebb pályákat illetően egyértelmű favorit van a közösség berkein belül. A játékosok sokkal jobban szeretik Vondelt, mint a második szezonban debütált Ashika Islandet. Talán azt sem túlzás kijelenteni, hogy Al Mazrah térképénél is népszerűbb lehet, ám az eltérő játékmódok miatt erre sosem születhet egyértelmű válasz.

A Season 5 Reloadedben debütált Fort Resurgence pályát pedig nem is érdemes megemlítenünk, a közösség jelentős része lusta próbálkozásként írta le. A jelenlegi információk alapján decemberig nem érkezik új Warzone pálya. Ekkor azonban kifejezetten izgalmas időszak köszönthet be, hiszen Modern Warfare III integráció nem csak új pályát, de rengeteg fejlesztést és fegyvert is magával hoz majd.

Nincs több Verdansk? – Az Activision megfenyegette a Warzone rajongókat

 

×