A Warzone fejlesztői az elmúlt 2 hónapban folyamatosan alakították a felhozatalt. Nagy eséllyel a hatodik szezonban sem lesz másképp.

2023.09.18. – Az elmúlt pár hónap rendesen átrendezte a Warzone erőviszonyokat. A fejlesztők nem csak a Season 4 végén és a Season 5 elején, de a Reloaded frissítésnél is rengeteg nerfet, buffot szállítottak. Sőt, teljesen átlagos frissítésekben is hozzányúltak meta fegyverekhez. Nagy eséllyel ez már a Modern Warfare III integráció felvezetése, hiszen decemberre a teljes felhozatalnak egyensúlyban kell lennie. Az sem könnyíti meg a dolgot, hogy a Season 6 még várhatóan 4-5 újonccal bővíti a repertoárt, mely szintén beleszólhat a metába.

A Warzone második verziója több mint 70 fegyverrel rendelkezik, így a játékosok nincsenek könnyű helyzetben. Csalóka a kép, hiszen papíron ez eszméletlen szabadságot ad, ám a valóság mást mutat. Az aktuális 10-15 metafegyvert kivéve ritkán találunk ütős választásokat, főleg, ha a Ranked is szóba kerül. Ott bizony már minden tizedmásodperc számít, így nem érdemes a gyenge fegyverek közül válogatni. A Season 5 Reloaded frissítését nem csak a közelharci fegyverek szenvedték meg, hanem olyanok is, amelyek korábban közepes vagy nagy távolságokon pirítottak oda a szervernek.

A Warzone Season 5 Reloaded mégsem nyírta ki a Sakin MG38-at?

A Sakin MG38 az elmúlt időszakban több nerfen is átesett. Igen ám, de a fejlesztők nem igazán szeretnek konkrét értékkel dobálózni. Könnyen előfordulhat ennek köszönhetően, hogy a papíron durva nerf valójában észre sem vehető éles körülmények között. Ezért nem szabad lebecsülni a Warzone-nal foglalkozó szakértőket és weboldalakat, bár könnyen lehet, hogy decembertől már nem lesz szükség a munkájukra. JGOD a próbálgatások után elismerte, hogy az Sakin MG38 még mindig kiváló választás.

Az alábbi kiegészítőkkel tesztelte az egykori közösségkedvenc LMG fegyvert:

  • Barrel: 20″ Bruen Silver Series
  • Muzzle: TY-LR8
  • Optic: AIM OP-V4
  • Ammunition: 7.62 High Velocity
  • Underbarrel: XTEN Nexus Grip

Nem titok, hogy a fegyver legnagyobb hátránya továbbra is a lassú újratöltés. Ezt azonban kiválóan ellensúlyozza a kimagaslóan alacsony visszarúgás és az elképesztő tűzgyorsaság. Éppen ezért továbbra is ütös választás lehet bármelyik játékmódban, főleg, ha korábban is kedvelted a fegyvert.

Jöhet az éjszakai Warzone pálya? – Különös nyomra bukkantak

×