Ennek a játéknak már az előzetese is olyan ijesztő, hogy egy csomag Libero társaságában érdemes csak elindítani.

2022. 10. 27. – Nem lehet eléggé magasztalni az Unreal Engine 5 képességeit, amely segítségével még a legkisebb létszámú csapatok is hihetetlen játékokat képesek megalkotni. Pont, mint a kétfős Horror Cam Committee legújabb fejlesztése, a Paranormal Tales, aminél valósághűbb horrorjátékot talán nem is láttunk még.

A Paranormal Tales látványvilágáért tehát az Epic legújabb játékmotorja lesz felelős, és mivel a grafika ultra-realisztikus lesz, a borzongást is jobban átélhetik a játékosok. A címből már sejthető, hogy leginkább paranormális ijesztgetésekkel lesz megtömve, azokból viszont nagyon sokfélét láthatunk majd. Az alkotók szerint ugyanis nem egy, hanem több horrorsztorit kapunk majd, teljesen másfajta cselekménnyel és lénnyel – úgy pedig a rémület is más és más formát ölt majd.

A testkamerás nézet pedig még inkább rátesz egy lapáttal, amellyel olyan klasszikusokat idéznek meg, mint például az Ideglelés, a [REC], vagy a Cannibal Holocaust. A különbség csak annyi, hogy a Paranormal Tales-ben mi fogjuk irányítani a karaktert, és sokkal jobban becsinálunk majd, mint bármi máson.

Megjelenési dátumot sajnos nem tudunk még mondani, de az első előzetese alább megnézhető (csak erős idegzetűeknek!), illetve Steamen már Kívánságlistára tehető.

 

Ezt is érdemes elolvasnod:

Halloween special – ERŐS IDEGZETŰEKNEK: az 5 legnyomasztóbb horrorjáték az ünnepre!

×