Ebben a nagy nyári melegben nagyon jól jön egy finom ÜCCSI. Jól tudja ezt Nessaj is, szóval már előrendelhető a Leet Shopban a NESSALYMONÁDÉ.

2023.08.27. – Nagyon jó élete lehetnek azoknak, akik rendszeresen követik Nessaj munkásságát, hiszen a tartalomgyártó az ütóbbi időben szárnyal. Nem csak hogy NBERtelen jók a videók és a streamek, most a rajongókat egy igazán különleges nyári üdítővel lepi meg, az NBER Energydrink által.

Már előrendelhető a bodzás NESSALYMONÁDÉ, az NBER márka Nessaj üdítője.

Igen, igen. Ezt pontosan azt jelenti, aminek látszik. Szeretett Zsozeatya most az NBER márka keretein belül pacsizott le Nessaj kollégával, hogy megalkossák ezt a különleges bodzás ízt. Ehhez nem kellett más, mint hogy az Atya egyszer csak betoppanjon Nessajhoz, és némi harc után felpattintsanak egy jól kis NBER ÜCCSIT.

Így létrejött a NESSALYMONÁDÉ, aminek dobozán természetesen az Nber Energydrink stílusában virít Nessaj feje. A legjobb, hogy a bodzás különlegességet már te is előrendelheted a Leet Shopból!

ELŐRENDELÉS

Nessalymonádé Nessaj baráttól

Nézzük az NBERtelenül jó összetevőket.

Összetevők: ivóvíz, cukor, citromlé 5% (sűrítményből), szén-dioxid, konyhasó, stabilizátorok (gumiarábikum, fagyanta glicerin-észterei), aromák, színezékek (karotinok, brilliantkék FCF).

Átlagos tápérték 100 ml italban:

  • Energia: 170kJ (40kcal)
  • Zsír: 0g -amelyből telített zsírsavak: 0g
  • Szénhidrát: 10,1g -amelyből cukrok: 10,1g
  • Fehérje: 0g
  • Só: <0,1g
  • Nettó térfogat: 250 ml

1 tálca 24 darab Nessaj ÜCSSIből áll, ami valljuk be NBERtelen mennyiség. Főleg mivel csupán 8400 forint. Jah, és ami a legfontosabb: ASZPARTÁM-mentes, szóval figyelj oda!!

A bodzás Nessalymonádé mellett érdemes megemlíteni, hogy Nessaj az elmúlt hónapban, vagyis júliusban kimagasló eredményt ért el a Twitch platformon. A Fyrexxx néven futó csatorna a nézettségben, a növekedés ütemében is a harmadik helyen áll a magyar Twitch tartalomgyártók között. A Nessaj Reacts Youtube csatorna pedig szintén hatalmasat megy, ahol nagy büszkeségünkre már több alkalommal szerepelt Leet Hungary Youtube videó is.

Szóval irány a Leet Webshop és csapjatok le a BODZÁS NESSALYMONÁDÉra. Megjelenés: szeptember 1.

×