Tetőtől talpig Starfield tematikájú, vagy éppen katonás külsőt is kaphat az Xbox Series X-ed, és ehhez nem kell limitált kiadást venni belőle.

2023.08.22. – Öltöztesd át meglévő Xbox Series X-ed, és az új külső mellé extra védelmet is kapsz – ígéri a VGC szerint a Microsoft. A vállalat hivatalos kiegészítőként dobja piacra az új borításokat, azt üzenve, hogy a megújult külsejű Xbox-hoz mostantól nem kell új készülék. A

Starfield, Artic Camo és Mineral Camo stílusú borításokat

„kifejezetten a Series X-hez tervezték, és egyedi, precíziós illeszkedéssel rendelkeznek. Minden részletet figyelembe vettek annak érdekében, hogy a konzol teljesítménye ne változzon.

A szellőzőnyílások megmaradtak, és a burkolatok aljára kis lábak kerültek, hogy a levegő szabadon áramolhasson” – magyarázta a Microsoft formatervezésért felelős igazgatója. Monique Chatterjee az Xbox blogjában azt írja,

„a szilárd panelekből készült, csúcstechnológiás szövetbevonatokkal rétegzett csomagolások a konzol köré hajtogathatók, és kampós hurokkal rögzíthetők”.

„Tudjuk, hogy a játékosok szeretik testre szabni a konzoljukat, és támogatni kedvenc játékaikat, ezért egy olyan lehetőséget kínálunk, ami megfizethetőbb és fenntarthatóbb, mint egy különleges vagy limitált kiadású konzol megvásárlása. A Series X Console Wraps bevezetésével testre szabhatod a már meglévő konzolodat” – fűzi hozzá a designer vezető.

A Starfield ihlette burkolat egy fedélzeti repüléselektronikai modullá varázsolja a gépet, amelynek belső alkatrészeit a játék ihlette grafika emeli ki. A terepmintás Arctic Camo szürke és fehér színpalettája semleges és csendes hatást kelt, míg a Mineral Camo jóval merészebb, modern kék és lila színekből álló külsőt kölcsönöz az eszköznek.

Forrás: Xbox

A hivatalos kiegészítők egyszerre jelennek majd meg az észak-amerikai és európai piacokon, de nem ugyanabban az időpontban. A Starfield tematikájú Xbox-borító október 18-án, míg a két Camo variáció november 10-én érkezik. Előbbi 17.500, utóbbi kettő pedig 15.800 forintnyi dollárért máris előrendelhető.

Azért nem minden Xbox, ami fénylik:

Hülyeségnek tűnik multiplayer módért fizetni Xboxon? Nem vagy egyedül az érzéssel

×