Augusztus 23-27 között zajlik Kölnben a világ egyik legnagyobb videojáték-kiállítása, a Gamescom. A rendezvényt az Unibet csatornáján élőben követheted.

2023.08.21. – Van miért nyomon követni az augusztus végét a gamereknek, hiszen a Gamescom 2023 rendezvényen ismét egy csomó friss bejelentés és gameplay videó lesz látható. Aki kíváncsi tehát arra, hogy a gaming világban milyen újdonságok várhatók, az nem hagyhatja ki. Ebben ráadásul segítünk is, hiszen velünk nézheted majd a Gamescom legjobb leleplezéseit, sőt élőben jelentkezünk be a helyszínről az Unibet Magyarország Twitch csatornáján.

Élő közvetítés a Gamescomról itthon és élőben a helyszínről az Unibeten.

Mi az a Gamescom?

A Gamescom egy évente megrendezésre kerülő videojáték esemény Kölnben. Mondhatjuk, hogy a világ legnagyobb játékipari rendezvénye, mivel például 2018-ban 370 000 látogató és 1037 kiállító vett részt a kiállításon 56 országból. Számos videojáték-fejlesztő használja a készülő játékok és hardverek bemutatására. Bejelentés szóval lesz bőven, mi pedig nem csak megmutatjuk azokat, de beszélni is fogunk róluk. Ha pedig maga az esemény érdekel, akkor jó hírünk van. Több magyar újságíró is kint lesz, akik élőben közvetítik nektek a rendezvényt a helyszínről.

A Gamescom X Unibet közvetítésének menete

Augusztus 22 – 19:30 – Megnyitó és bemutatók

Augusztus 22-én várható a Gamescom 2023 hivatalos megnyitója, ahol lerántják a leplet a legújabb játékokról, gameplay videókról és újdonságokról. Már 19:30-kor becsatlakozhatsz, hiszen az Unibet Magyarországon Twitch csatornáján a Leet újságírói, Cloud és Bódi Dani itthonról, Leet Dani (Youtube) és Koboldizsár pedig Kölnből csatlakozik be a nyitóbemutatóra.

Az Opening Night Live-ban lesznek a legnagyobb gaming leleplezések, amiket közösen tekinthetünk meg, megbeszélve a legfontosabb pillanatokat.

Augusztus 23-24 – 13:00-18:00 – Élőben a helyszínről

Augusztus 23-án és 24-én az Unibet jóvoltából Leet Dani és Koboldizsár bejárja a Gamescom helyszínét élőben. Kipróbálnak minden játékot és lehetőséget, így érdemes lesz követni az adásokat, ha szeretnéd látni, hogyan zajlik egy ilyen esemény.

Aki esetleg ezen a két napon mégsem tud becsatlakozni, kövesse a Leet.hu Tiktok csatornáját, ahova videók kerülnek fel. Adranash Instagram oldalán pedig exkluzív tartalmak várhatók.

Mire számítunk a Gamescomon?

Nagy várakozás előzi meg az eseményt, hiszen sokan arra számítanak, hogy a Microsoft még többet mutat meg a hamarosan megjelenő Starfieldből. Ezen kívül fontos, hogy négy év után a Nintendo ismét részt vesz a Gamescomon, így szinte biztos, hogy nagy dobással készülnek.

Várunk tehát augusztus 22-én, 23-án és 24-én az Unibet Magyarország Twitch csatornáján élőben, egyenesen Kölnből!

×