Alig pár nappal azután érkezett meg PlayStationre a tavalyi év végének talán legnagyobb Xboxos meglepetése, hogy kiszivárgott a hír a premierjéről.

2023.07.24. – A hétvégén éppen csak megírtuk, hogy egy szemfüles adatvadász arra utaló nyomokat talált a PS-frissítéseket nyilvántartó Orbis Patchesen, hogy a Sony platformjaira is kiadják az egyik legjobb sci-fit, a játék másnap megjelent. És

nem csak PS4-re!

Mint a VGC nyomán szombaton jeleztük: a game debütálása csak PS4-re biztosra vehető (igaz, hivatalosan közölt premierdátum nélkül), erre vasárnap megjelent az előző és az újgenerációs Sony konzolra egyaránt. A High on Life már csak a kifordult humora miatt is nagyon eredeti. Önálló személyiséggel rendelkező, beszélő űrfegyvereket vonultat fel, rendkívül látványos és izgalmas. Az Xbox One, Xbox Series X/S és PC felhasználók után végre a PS-userek is megláthatják, mennyire.

Forrás: Squanch Games

A kiszivárgást követően úgy fogalmaztunk, „ezekután aligha szöszmötölnek sokáig” a bejelentéssel, de arra azért nem számítottunk, hogy rögtön a debütálás is megtörténik, még ugyanazon a hétvégén.

„A High On Life decemberi indulása óta el vagyunk ragadtatva a játék fogadtatásától. A PlayStation-rajongóink valamivel kevésbé voltak elragadtatva, ezért nagyon örülünk, hogy hamarosan mégis a kedvükben járhatunk” – közölte a Squanch Games vezérigazgatója. Mike Fridley jelezte: hamarosan egy kiváló DLC is jön hozzá.

Ez utóbbiról bővebben itt írtunk:

Az Xbox után végre PlayStationre is jön az ultra beteg űrhumor

×