A Netflix bőven tesz róla, hogy a nagy nyári melegben is legyen mit nézni.

A Netflix bőven tesz róla, hogy a fülledt nyári hónapban legyen mit nézni a meleg elől a tévéképernyők elé menekülve. Júliusban például visszatér a streaming szolgáltatóra az elmúlt évek egyik legrajongottabb sztárja, a Wednesday-jel egy csapásra világhírűvé vált Jenna Ortega, aki ezúttal a legendás Sikoly-maszk mögé bújó gyilkossal néz farkasszemet.

De az új slasher film mellett egy meglepően jól sikerült magyar horroron, a halotti fotózást a hagyománytól kissé eltérően bemutató Post Mortemen is összerezzenhetünk. De egy másik magyar történelmi időkbe elkalauzoló hazai filmalkotást, a Hadikot is elindíthatjuk majd júliusban, amiben Hadik András 1757-es huszárcsínyét mutatja be a maga kalandfilmes módján.

A hónap egyértelmű slágere viszont a The Witcher, azaz A Vaják harmadik évadának második fele lesz, amiben egyúttal Henry Cavill is elbúcsúzik a vele összeforrt Rívai Geralt szerepétől. Szerencsére azonban még ennél is sokkal többel készül a Netflix, így egy csomó új dokumentum-sorozat, reality, vígjáték, gyerek- és animációs-sorozat közül válogathatunk, ha a hőség miatt nem esik jól a sajtos-tejfölös.

F – Film
AF – Animációsfilm
DF – Dokumentumfilm
DS – Dokumentum-sorozat
AS – Animációs-sorozat
VS – Valóságshow
GYS – Gyereksorozat
MS – Minisorozat

Július 1.

Július 3.

Július 4. 

 

Július 5. 

 

Július 6.

 

Július 7.

Július 8. 

 

Július 10. 

Július 11. 

Július 12.

https://www.youtube.com/watch?v=7xlXTW5CuPY

 

Július 13.

 

Július 14. 

 

Július 15.

Július 17.

Július 19. 

 

Július 20. 

Július 21. 

 

Július 24. 

Július 25.

Július 26.

 

Július 27.

 

Július 28.

Július 29. 

Mindemellett a Netflix Gaming is tovább gyarapodik júliusban:

Fantasztikus játékokat kapnak INGYEN a Netflix-előfizetők

×