Ebből a magyar nyelvű kézikönyvből még rajzolni is megtanulhatsz!

Szerencsére úgy tűnik, hogy Magyarországon ismét fellendülőben vannak a magyar nyelvű animés tartalmak, ami jól látszik például a különböző streaming platformok kínálatán is. Azok pedig, akik szeretnének jobban elmélyülni a mangák és az animék világában, egyre több lehetőséget kapnak. Hamarosan ráadásul több olyan kiadvány is megjelenik, ami nem csak az animéket és mangákat mutatja be, de az alkotók, rajzolók munkáját is segíti.

A manga és az anime kézikönyve mellett már a Manga kezdőknek is előrendelhető.

A manga és az anime kézikönyve

Ismerd meg az animék és a mangák világát! A manga és az anime meghódította a nyugatot! Szeretnéd megismerni a titkait? Ebben a kiadványban bemutatjuk a műfaj keletkezését, legjelentősebb alkotóit, a kihagyhatatlan régi és új történeteket. Tudd meg, hogyan rajzolhatsz saját karaktereket, és ismerkedj meg a japán kultúrában gyökerező műfaji sajátosságokkal!

A kézikönyv 1999 forint, és előrendelhető például a Képregényplusz oldalán. Megjelenés június 26.

Ha ez nem lenne elég, már előrendelhető a Manga kezdőknek is, ami egy szórakoztató, interaktív útmutató leendő manga-illusztrátorok számára. De előjegyezhető az Anime rajziskola, amivel megtudhatod, hogyan rajzolj japán anime/manga stílusban. Sőt: már rendelhető a Chibi rajziskola, amiből megtudhatod, miként kell megrajzolni elragadó, babaszerű figurákat.

Borítókép: Képregény+ Facebook

Ezt láttad már?

AKKOR és MOST – Így festenek a kedvenc színészeink az ikonikus szerepeik mellett

 

×