Ryan „Reav3” Mireles vezető játékproducer korábban elmondta, hogy a League közelgő 2v2v2v2 elleni deathmatch játékmódja a 2023-as nyári eseménnyel együtt érkezik.

Ryan „Reav3” Mireles vezető játékproducer korábban elmondta, hogy a League közelgő 2v2v2v2 elleni deathmatch játékmódja a 2023-as nyári eseménnyel együtt érkezik. Ez a mód rengeteg új mechanikát és funkciót hoz magával, ezek egyszerre lesznek szórakoztatóak és kihívást jelentőek a hétköznapi és a magas szintű játékosok számára.

Az új mód viszont nem tudott volna működni a Summoner’s Riften vagy a múltban használt bármely más pályán. A Riot megerősítette, hogy egy új térképet fejlesztettek a módhoz, ez pedig rettenetesen izgalmassá teszi a projektet. Régóta nem láttunk ehhez hasonló újítást a játékban, sokak számára teljesen újralobbanthatja a játék iránti vágy lángját.

Az összes eddig megosztott concept artból leszűrve a térkép nagy valószínűséggel kör alakú lesz. Minden csapat a saját területéről indul, míg a térkép közepén buffokkal és különféle speciális játékelemekkel felturbózott aréna lesz, ahol a játékosok megütközhetnek más csapatokkal.

 

Egyes képeken vizes területek és bokrok találhatók elszórtan, amik természetesen stratégiai csomópontok is lehetnek az éles játékmódban. Ezek a különböző térképelemek több variációs lehetőséget adnak a módnak, amikor a játékmenetről és a különböző bajnokkombókkal való interakciókról van szó.

Ez a deathmatch mód nem fog hasonlítani az eddig látott játékmódokhoz, mivel a játékosok csak a harci körök között vásárolhatnak tárgyakat, léphetnek szinteket és szerelhetnek fel speciális kiegészítőket a bajnokaikra. A módot részben a Teamfight Tactics duómódja, a Double Up ihlette.

Csak jöjjön már!

×