Váratlan nerfet kapott két fegyver is.

Amikor már azt hihettük, hogy a Warzone 2 nem okozhat meglepetéseket a Season 4 érkezése előtt, a fejlesztők kiadtak egy frissítést. Először nem is igazán tűnt említésre méltónak a javítócsomag, sokan csak hotfixként gondoltak rá. Aztán az Infinity Ward és a Raven egy blogbejegyzésben ismertette a változások listáját.

A szokásos hibajavítások mellett két fegyvert is gyengítettek a fejlesztők. Az ISO Hemlock és a Cronen Squall párosát érte a megtiszteltetés, hogy már a Season 4 előtt nerfben fürödjenek. Indokolt is volt, hiszen az elmúlt hetekben magabiztosan vezették a WZRanked listáját. Jogosan merülhetett fel a kérdés többekben, hogy milyen fegyverrel lehetne helyettesíteni az ISO Hemlockot. Szerencsére WarzoneLoadout erre is megadta a választ.

Az M4 lehet a tökéletes alternatíva!

A fegyvert sokan szeretik a mai napig, ám az ISO Hemlock olyan erős volt, hogy többek muszájból is áttértek arra. Most azonban eljött az ideje a visszatérésnek. Az M4 mindennel rendelkezik, amire egy meta AR-nek szüksége van. Minimális gun kick, kezelhető visszarúgás, így a kezdőbb játékosok is bátran választhatják. A sebzése is pazar, főleg, ha a fentebb felsorolt kiegészítőket aggasztjuk fel rá. Az attachmentek alatt a megszokott Weapon Tuning értékeket is leolvashatjuk.

Jön megint a több órás leállás? – Resetelődik a Call of Duty DMZ

 

×