Szinte hetente érkezik új verzió.

Februárt és márciust bizony jól megszenvedték a videókártyák gyártói. Mind AMD, mind pedig Nvidia oldalról komoly problémákba futhattak bele a játékosok. Jobb esetekben csak a kisajtolt képkockák száma csökkent, de szélsőséges esetben az sem volt ritka, hogy egy újratelepítés oldotta csak meg a problémát. A hibákon kívül azért vannak kiemelendő dolgok is. Az AMD az FPS számokon javított, több címben is mérhető gyarapodásról számoltak be a felhasználók. Nvidia oldalról pedig az RTX Video Super Resolution debütált. Először csak böngészőben találkozhattuk a videók felskálázásával, ám a május elején már a népszerű VLC videólejátszóhoz is megérkezett a frissítés.

Szerdán új Nvidia driver érkezett, ezért érdemes feltelepítenünk!

Több új cím is érkezik a közeljövőben, melyre már fel is készültek az Nvidia mérnökei. Saját profilt kapott a Diablo IV, amelyhez DLSS 3 támogatást is is érkezett. A fentieken végre több hibajavítást is kaptak az Nvidia felhasználók:

  • Megérkezett a CUDA 12.2 támogatás
  • A Geforce Experience Freestyle filterek nem okoznak kifagyást
  • Mostantól nem villog a monitor DSR/DLDSR bekapcsoása esetén
  • A Magix Vegas Pro, a TouchDesigner és Nsight Tools tulajdonosok is kevesebb hibába szaladhatnak bele

A legfrissebb, 535.98-as számot viselő drivert az >alábbi< linkre kattintva töltheted le az Nvidia hivatalos szerveréről.

Nem indul a Diablo IV konzolon? – Nem nálad van a hiba

×