A hónapban több mint 20 új sorozat vagy évad érkezik, illetve jól ismert filmek) is elérhetővé válnak júniusban az HBO Maxon.

Miközben szinte az össze streaming szolgáltatásból tűnnek el filmek és sorozatok, természetesen érkeznek újak is, amivel szépen kitölthetjük unalmas óráinkat. 2023 júniusában az HBO Max is bővíti kínálatát, legyen az ismert sorozatok új évada, vagy jól ismert filmek sokasága.

Többek között érkezik a Mayans M.C. 5., egyben utolsó évada (06.01), a Meztelen. Hangos. Büszke (06.01) című 5 részes lengyel dokusorozat, amely a draq queenek világba enged betekintés, a Szerencse (06.01) című kalandsorozat Stanley Tucci főszereplésével, a Festés Johnnal (06.03) 3. évada. Június 5-én érkezik Az idol Lilly Depp-Rose és az Abel „The Weeknd” Tesfaye főszereplésével készült sorozat, amely a popipar csillogó / hátborzongató kulisszáit mutatja be.

Jön még az Eric André show (06.07), Trump: Példátlanul (06.08), A kormányzó ötös (06.09) című dokusorozat a finn női politikusok életébe, Bob Odenkirk főszereplésével készült Lucky Hank (06.11), a Hogyan robbantsunk ki egy szexbotrányt (06.15) című észbontó dokusorozat egy ellentmondásokkal tűzdelt, szinte hihetetlen pedofil bűnügyről, amelyben több a fordulat, mint egy vérbeli hollywoodi thrillerben, és amely egy kelet-texasi kisváros swingerklubjából indult ki.

Jön a Smartless: Úton (06.15) podcast alapján készült sorozat Will Arnett-tel, Jason Batemannel és Sean Hayes-szel, a Mit eszünk? Zooey Deschanellel (06.15) című gasztro reality show. Június 18-án érkezik a Vádlott (Accused, 06.18), egy krimisorozat antológia, amely korunk legrelevánsabb kérdéseit (többek között a faj, osztály, nemi identitás, mentális egészség és a választás joga témáit) vizsgálja a rendkívüli körülmények közé került hétköznapi emberek szemszögéből. Továbbá jön az És egyszer csak… új évada (06.22), a Downey álomautói (06.22), amelyben Robert Downey Jr. és csapata vállalkozik arra, hogy kultikus autótípusokat alakítanak át energiatakarékos, zöld autókká. A hónap végén pedig érkezik a Bruce Lee írásai alapján készült Harcos (06.29) új évada, amelyben vendégszereplőként feltűnik Mark Dacascos is feltűnik.

Filmek terén is izgalmas alkotások várják a nézőket. A kiemelt címek között található a Magic Mike utolsó tánca (06.02), az  (06.02) című Oscar-díjra jelölt lengyel dráma, az Őrült randi Toszkánában (06.02) című vígjáték Alison Brie-vel, (Ruben Östlund 4 filmje (Lavina, Akaratlanul, Play – Gyerekjáték?, Kavalkád), a Stephen Frears rendezte Az elveszett király (06.16), a Django elszabadul (06.16), a Forró nyári éjszakák (06.16) Timothé Chalamet főszereplésével, a 21 és 22 Jump Street (06.16) és még rengeteg más is.

Melyiket várod nagyon?

Ezt láttad már?

Hiába a Kókuszcsoport és a TheVR sikere, a magyar Twitch májusban is halad tovább a lejtőn

 

×