Hatalmas leárazásban szórhatják a pénzt a PlayStation tulajdonosok.

Ahogyan a Sony előre jelezte, a mai napon kezdetét vette a PlayStation Store idei legnagyobb megagigaüber játékakciója, a Days of Play. A hatalmas leárazásban viszont nem csak a platform legnagyobb címeit rámolhatjuk be szinte aprópénzért, hanem a szokottnál sokkal, 25%-kal olcsóbban előfizethetünk a Game Pass mintájára megújult PS Plus játékszolgáltatás legszimpatikusabb csomagjára, vagy akciósan bevásárolhatunk magunknak mindenféle kiegészítőt is a PlayStation Gear oldalán.

Az akció június 2-től egészen június 12-ig tart, szóval nem érdemes sokat lamentálni egy-egy játék fölött, ezért most a dolgod megkönnyítendő gyorsan összeszedtem a legmegérősebb dealeket. Fontos viszont kiemelni, hogy jó néhány játékra a PS+ tagok extra kedvezményt is kapnak.

Természetesen a Days of Play keretében még ezeknél is több játékra került olcsóbb árcédula, ezért mindenképp érdemes átnyálazni a teljes kínálatot. Az utolsó ajánlásomra, a Chicken Police-ra viszont mindenképp ki kell térnem külön is, hiszen a noire stílusú történet-orientált döntés- és dialógusalapú detektívjátékot a budapesti The Wild Gentlemen tehetséges csapata készítette. Ha szereted a vicces, de kifejezetten mély és kreatív kalandjátékokat, akkor ennyiért mindenképp érdemes tenni vele egy próbát.

A teljes leárazást a PS Storeban lehet csekkolni mától egészen június 12-ig, de ne feledd, hogy nem csak játékokat, hanem IRL mörcsöket is lehet venni.

Ezt is érdemes elolvasnod:

Hiába a Kókuszcsoport és a TheVR sikere, a magyar Twitch májusban is halad tovább a lejtőn

 

×